Snak

Mere indhold efter annoncen

Arsenal smed CL-billet på gulvet i Newcastle

man 16. maj 2022

Arsenal havde en matchbold i hånden, men de dukkede aldrig op på St James' Park og blev i stedet dukket af et velspillende Newcastle-mandskab, som sejrede med 2-0. Dermed kan Tottenham nu sikre Champions League-deltagelse med et point i weekenden mod Norwich.Læs hele nyheden her
Rædselsfuld indsats Arsenal, ikke meget man kæmpede for den Champions League plads. Tættere på 7-0 end på 2-1.
hold kæft de var dårlige, man skulle tro de ikke havde noget at spille for
Top 4 blev ikke tabt i dag. Som jeg sagde tilbage den 1 januar da vinduet lukkede, så solgt arteta og edu top 4 der. Det er som uambitiøst og typisk Arsenal. Europa league kommer ikke til at gøre så vi kan hente bedre spillere end vi har og det vil ikke undre mig at der står i aviserne i morgen at Gabriel jesus ikke kommer alligevel.
Det er så absurd dårligt trænerarbejde i de sidste og afgørende kampe i sæsonen. Hvis arteta ikke ligger sig fladt ned og tager det her på sin kappe, så skal han fyres med det samme.
Dog skal det siges at vi har spillet med den yngste trup i hele pl hele sæsonen, men alligevel men 4 point i hånden til spurs formår vi stsdig at smide det væk.
Jeg tror desværre ikke på at vi nu får de nødvendige dygtige spillere ind til sommer, og derfor kommer vi ikke til at rykke os yderligere næste år.
Flot også at forlænge med arteta før top 4 er sikret. Nu har han sikret os en plads iden mest ligegyldige europæiske liga.
Same Old Arsenal, vi kommer ingen vegne.
Udspillet på kryds og på tværs. Newcastle var intet mindre end fantastiske. Og med den atmosfære. Phew!

‘, you’re having a laugh…’
Arsenal skuffede i dag, men mon ikke man havde solgt sæsonen for en 5. plads i august? Spændende om de kan bygge på næste sæson
Pinligt. Simpelthen pinligt.
Gummiben? I hvert fald ikke fortjent at nå top 4 med sådan en indsats. Newcastle var bare bedst i dag.
Eddie "penge er ikke årsagen til succes" Howe har gjort et godt stykke arbejde med at få samlet et dygtigt hold.
Total udklassering. Arsenal havde intet at byde på og den største overraskelse er at vi ikke vandt med mere.
COYS
annonce