Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var jo dommernes skyld at assna ikke fik top 4. Hvor er det dog pinligt at ikke flere mennesker kan se det
OT:
Dommeren var helt væk igen i dag. Der skal klart kigges på hvem der dømmer Arsenals kampe. Absurd bias.
Fantastiske Newcastle var ikke helt så fantastiske mod City for små 14 dage siden. Der er en tendens til, at de fleste klubber på sælger kampene mod Man City…
I’ll Never Walk Alone
Ikke fordi rædderlige Tottenham er et synderligt meget federe bud i CHL end Arsenal. De mangler kvalitet på samtlige positioner på nær 2, måske 1 til næste sæson.

Nævn lige de 9-10 spillere som ikke har kvaliteten til CL.
I dag viser jo også bare at Arsenal mangler 8-10 klasse spillere og at de stadig mangler at rydde op i truppen. Som Arsenal mand gør det ondt at sige, men der kan sagtens gå 2-3 år mere før det er seriøst at snakke om cl fodbold.
Det bliver endnu svære næste sæson når der også skal tænkes på El, og vi ikke får hentet den fornødne kvalitet
Fodbolden vandt.
Toon 4 Life!
"Nævn lige de 9-10 spillere som ikke har kvaliteten til CL."

Bevars alt er relativt. Hvis præmissen er, at man vil slå Kiev og Young boys har de vel kvaliteten. Du misser pointen.
En 5. Plads og en næsten fuldendt oprydning af de brodne kar i truppen, havde alle Arsenal fans taget inden sæsonen. Det der gør ondt er at tabe de to kampe det skal afgøres og at se Spurs løbe med den.

Med så ung en trup er der masser af potentiale og jeg tror helt sikkert Arsenal kan tiltrække langt bedre spillere nu end før.

4. Pladsen har alle travlt med at sige er billigt til salg, men de sidste to sæsoner har den krævet 67 point, så ro på.

Det jeg savner er vildskab og at turde vise man vil spille med høj intensitet fra start i den her type kampe. Det virker besynderligt at lade det være en kamp på Newcastle præmisser.

Det gjorde for ondt på truppen at miste Tomiyasu og Tierney. Man satsede i vinter men den gik ikke. Desværre. 9 kampe i streg uden clean sheet. Alle efter Tierney blev skadet.

At det så er helt frem til kamp 37/38, er ganske imponerende.
moderator
Helt enig, Arsenal-mand. Tænk hvordan det havde set ud med en stærk angriber i denne sæson. Der er hverken brug for ny træner eller hele eller halve udskiftninger af truppen. Et par kloge indkøb til sommer, og så er det i den grad også relevant at snakke om top 4 næste år.
https://kortlink.dk/sudv
"Nævn lige de 9-10 spillere som ikke har kvaliteten til CL."

Bevars alt er relativt. Hvis præmissen er, at man vil slå Kiev og Young boys har de vel kvaliteten. Du misser pointen.

Der er lige et transfervindue til sommer. Og Son, Kane, Kulusevski, Lloris, Højbjerg og Bentacour har i den grad kvaliteten til at slå bedre modstandere end det. Vores kanter er til gengæld lort. Backsne er heller ikke fantastiske. Det havde været en midt mere kvalificeret analyse.
annonce