Snak

Mere indhold efter annoncen
@idkla..LOL

rusland har ik et bedre hold end Danmark..jeg tror din fodboldviden er temmelig indskrænket.

Spillere som
Zhirkov
Akinfeev
Ignashevich
anyukov
denisov
arhsavin
izmailov
kerzhakov
dzagoev
pavlyuchenko

nævn en spiller fra Danmark som er bedre end dem på deres respektive plads. Siger du Agger, kan du måske ha ret, dog er Ignashevich en meget stærk forvar.
Nogen der vil være venlige og fortælle, hvordan Rusland stiller på offensivt/angrebspladserne?

Arshavin som offfensiv midt, hvem er så i top Pav, Kerzhakov eller Pogrebnyak? De har bestemt gode angribere. Spiller Dzagoev kant?
Jamen at sige at Rusland tidligst falder i semifinalen er jo for dumt, de kommer til at være store underdogs i kvartfinalen.
det fint nok hvis du tror på det, hvilket der sikkert er mange der tror det samme som dig. Men jeg løfter ikke et øjenbryn hvis Rusland vinder over Tyskland/holland i Kvarten..
@castellano

De stiller med Arshavin på Venstre win, Kerzhakov i centerangreb og forhåbentlig Izmailov på højre wing og Shirokov som playmaker i centermidt. Dzagoev kan også tage plads på Izmailovs plads..men synes Izmailov virker klasser over Dzagoev lige for tiden.
Spørger du mig, er Russerne kun et my foran os. Spillere som Agger, Kjær/Bjelland, Kvist, Eriksen og Bendtner i aksen på holdet, og en fast spillestil hjælper gevaldigt til det. De er også en sammentømret enhed og har spillet samme system en årrække, men har da også Russerne som lidt bedre end danskerne. Det bliver tættere end som så i kvarten, hvis Russerne render ind i Holland, men underdogs er de
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Rusland er da langt bedre end DK, hold nu op. Hvordan var det nu det gik sidst vi mødtes... Nåh jo, vi tabte mens vi blev kørt ud på røv og albuer.

At påstå at Rusland er på niveau med Danmark er dumt. Meget dumt.
http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM
Selv som Arsenalfan har jeg aldrig rigtig brudt mig om den mand. At han så helt glemmer Danmark i den udtalelse er ikke noget der trækker i den rigtige retning....
Real Madrid og Arsenal
Jeg håber mere og mere at vi går viddere fra den gruppe. Ingen tror på os.
Kom så med den kæmpe overraskelse!!

Go danmark åh åh åh
Ruslands force ligger ikke i det individualistiske, men i det kollektive. Man har et sammentømret hold som for 4 år siden spillede sig i semifinalen under EM.

Man har en offensiv akse der hedder: Denisov, Zyryanov, Shirokov - Arshavin, Dzagoev/Izmailov - Kerzhakov.

Af de 6 forreste, vil 5 af dem, hvis vi tæller Arshavin med, være Zenit spillere som har domineret den hjemlige liga i overlegen stil i år. De ved lige præcis hvordan de skal finde hinanden på banen. Angående sammenspillet på banen, er det vel kun Spanien der står bedre stillet end Rusland, da vi alle ved hvad deres Barcelona spillere kan præstere.

Forsvaret vil bestå også bestå af Zenit og CSKA spillere, sammen med en Zhirkov fra Anzhi der også kender sine kollegaer Berezutski og Ignashievich fra sin tid i CSKA.

Dette er et hold, som ikke blot har spillet sammen på landsholdet i adskillige år, men også et hold hvor spillerne kender deres medspillere fra klubholdene. Man skal ikke undervurdere betydningen af at de fleste landsholdspillere har maks. 10 kampe om året sammen med deres kollegaer, mens de russiske spillere har 30-40-50 kampe sammen hvert evig eneste år.

Jeg kan ikke se nogle af de andre hold i gruppe A true Ruslands videre færden i turneringen. Dog er udfordringerne selvfølgelig højere når man kommer til kvartfinalen. Tyskland er i mine øjne i en liga for sig selv, og burde være større favoritter end Spanien til at tage titlen i år. Derfor håber jeg for alverdens skyld at Tyskland slutter 1er i gruppen(eller selvfølgelig slet ikke går videre, ønsketænkning i know).

Mod Holland vurderer jeg altså også Ruslands chancer som meget lige. Måske en 55/45 i Hollands favør, på en meget billig baggrund. Hollands defensiv er intet at råbe hurra for, og selv Danmarks er i mine øjne ikke langt fra at være bedre.

Mod Portugal vil jeg tilgengæld udråbe russerne til små favoritter. Ja, de har CR7, og ja, de har Nani. Men ellers er der ikke meget over det portugisiske hold der får mig til at råbe hurra. Og taget i betragtning at de også plejer at skuffe til slutrunder, så kan jeg ikke se dem som favorit mod Rusland. At jeg så slet ikke øjner Portugal en chance for at gå videre fra gruppespillet er så en anden sag.

Skulle det lidt vildere ske, og at Rusland kommer til at møde Danmark. Ja, så øjner jeg desværre ikke danskerne de største chancer. Så at sige at Danmark er på niveau med Rusland, det er i mine øjne en lille smule forkert.

Men jeg forstår fuldt ud at folk undervurderer russerne. Man har ingen "store stjerner" som mange andre landshold, samtidig med at størstedelen af holdet spiller i den undereksponerede russiske liga. At den er undereksponeret betyder umiddelbart ikke at den er dårlig, og konkurrencen og kvaliteten, især i toppen af ligaen, er helt bestemt på niveau, hvis ikke bedre, end i Frankrig og Portugal.

Jeg vil på ingen måde kalde Rusland favorit til at vinde EM, men i mine øjne er der kun 4, måske 5 hold der kan gå hele vejen, og det er Tyskland, Spanien, Frankrig, Rusland og så måske Holland.

Godt EM til jer alle!
annonce