Snak

Mere indhold efter annoncen

Arteta jubler: Vi skal udvikle Nketiahs talent

lør 18. jun 2022

Arsenal-manager Mikel Arteta glæder sig over, at Eddie Nketiah har skrevet under på en ny kontrakt, da den unge angriber repræsenterer alt det, som klubben står for.Læs hele nyheden her
Ok breddespiller, langt fra startopstillingen hvis Arsenal vil tale med i toppen
Peder Nielsen Hoseøl
Tror ikke han direkte jublede Arteta.
Ville være at overreagere en smule i så fald
Han er fortsat ung så lad ham nu lige finde sig tilrette så kan han sagtens blive en profil i Arsenal. Disse dommedagsprofetier hører vi jo årligt omkring unge spillere der så viser sig at være klasse et par år efter.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Jeg mener ikke han skal være førstevalg, men jeg synes det er rigtig at give ham chancen. Arsenal kører ikke med udlån på udlån, på deres spillere som f.eks. Chelsea, så de får måske ikke bare lige den der gennembruds sæson. Men alle de mål på U21 landshold må bevidne om talent.
Jeg tror på ham som back-up og mit bud er 11 mål i PL i næste sæson.
- Jeg er glad for, at Eddie bliver hos os. Han repræsenterer alt det, vi står for


Jeg kan ikke lade være med at tænke at jeg faktisk er enig. Eketiah spiller med en optimisme og positivitet i sit spil som jeg godt kan lide, dertil er han ung og opflasket i klubben, men mangler i min optik for meget til at nå til tops, hvilket jeg på mange måder også synes er beskrivende for Arsenal.
Jeg synes Arsenal er en fantastisk klub og jeg ønsker og under dem alt det bedste, deres projekt ser også mere spændende ud end det har gjort længe, men når jeg ser start-11 er der godt nok et stykke kvalitetsmæssigt op til de bedste hold.
Det kan også være at jeg tillægger dem for høje ambitioner, men i min optik bør Arsenal være et hold dr stiler efter toppen. Bevares det er efterhånden nogle år siden de var der og jeg kan egentlig godt lide at de ikke køber sig til det, men selv køb som Sanchez og Ozil er der efterhånden langt mellem.

Hvad er Arsenals ambitioner på sigt? Satser de på at deres unge kerne skal slås om mesterskaber på sigt? Eller stiller de sig tilfredse med rollen som subtop-klub? Jeg kan ikke finde ud af om jeg er blændet sf deres flotte historie og deraf fejlagtigt tror at de arbejder efter at bygge noget op, eller om de vitterligt bare er tilfredse med rollen under de bedste.
moderator
Køb som Özil og Sanchez løftede ikke klubben derhen hvor man vil. I det hele taget er det en misforståelse, at det handler om store køb. Den vigtigste kamp har været at skabe den rigtige kultur og skabe et sammenhold. Og der er man godt på vej. I sidste sæson var man tæt på top 4, selvom flere tænkte det ville være for tidligt. Og det på trods af at man havde ligaens yngste trup og spillede uden en stærk angriber. Det er så første skridt, og derfra skal der bygges på.

Det værste Arsenal kan gøre nu er at stresse processen og give køb på sammenhold og værdier, og tro det er et spørgsmål om "navne". Det handler stadig om at hente de rigtige spillere med den rette indstilling.

Med forlængelsen af Eddie har man en fin reserve, der stå for meget af det rigtige ift kulturen, og faktisk er en habil spiller. Meget mere er der ikke i det.
https://kortlink.dk/sudv
Geddar, det er jeg som sådan enig med dig i. Jeg mener heller ikke at man skal gå ud og sprænge banken for at gøre det, min pointe er mere at man skal tilføre kvalitet når man gør det. Ozil og Sánches var mere tænkt som eksempler på at jeg mener at Arsenals stamme ser fornuftig og ung ud. Træneren er i min optik den rigtige, jeg synes setuppet under hele taget er ved at være der (i øvrigt flot bygget op med unge spillere og tålmodighed).

Enkelte kvalitetssignings vil i min optik være det der mangler for at Arsenal kommer med i top-4 og måske endda højere inden for en overskuelig fremtid. En stærk højre back, Saliba kommer ind og sikrer konkurrence/bredde i center forsvaret, en kvalitetsspiller som Tielemans på midten og selvfølgelig en angriber som kunne være Jesus.

Der skal ikke meget til og jeg er helt enig med dig i at man for Guds skyld ikke må gøre det på bekostning af set man har. Xhaka, Elneny, Lokonga, Cedric, Pepe og egentlig også Nketiah har dog i min optik for store roller som holdet ser ud lige nu. Det er fine breddespillere men de har ikke den fornødne kvalitet pt og jeg tvivler på om nogen af dem nogensinde opnår den.

Der er lidt for mange "fyld"-spillere og lidt for få etablerede kvalitetsspillere som man kanterne med. Derfor er min pointe med Ozil og Sanchez at hvis man kan tilføje 2-3 kvalitetsspillere så er man der. Jeg vil mene at det er der fokus skal ligge.

Men jeg er i øvrigt enig med dig langt henad vejen. En forlængelse med Nketiah er fint, så længe han ikke er blevet lovet en nøglerolle.
annonce