Snak

Mere indhold efter annoncen
Reals midtbane er godt nok ikke hvad den har været.. der skal skiftes ud. Enten Modric eller Kroos.. de burde kunne styre midtbanen i dag men formåede det slet ikke
Young Kendrick - rødt kort for at sætte sig ned med en skade af to omgange? Ahh stram op.
Dårlig indsats af Real, kan godt frygte for returen.
Det er historisk hvis Real endnu engang kan komme i en finale, og sågar potentielt vinde den, men det ændre ikke på at der skal ske ændringer til sommer. Den her stamme har toppet, efter nogle fantastiske chl sæsoner.
Fuck endnu engang heldige. Bayern havde fortjent meget mere som udgangspunkt. Var der kun en nr 7 på banen?. De mangler lidt fart på toppen efter Robben gik ud.
Den moralske finale. Intet er afgjort efter juvekampen. Men bayerns hold er slidt tynde med skader. Men cl vinderen findes i madrid om en uge. De to andre hold er alt for dårlige sammenlignet med RM&FCB...
Argh, alle de der lige ved og næsten halve chancer.... var ved at rive håret ud! “NU lykkes det for Ribery...... NU kommer den...alfkotkaetj!”
Real var bare meget skarpere, det var mest Bayerns egen skyld at man ikke formåede at omsætte gode opspil til mere. Så på den baggrund kan man ikke rigtigt klage. Real Madrid virkede også godt tilfredse med resultatet.
FC Bayern München Brøndby IF
Et desperat forsøg på at dreje snakken over på Messi vs. Ronaldo, vil jeg tro. Han er jo en af de hardcore Barca-fans heromkring, så selvfølgelig vil han forsøge at spille smart


Nej, faktisk ikke. Jeg er bare en af dem, som holder fast i, at Ronaldo IKKE er verdens bedste alene fordi, han næsten aldrig er involveret i spiller udover tap-ins og andre flotte mål. I hans unge dage rev han jo alt og alle over med sine driblinger, men dem ser man jo næsten aldrig mere. Kun kynisk piveri.
Bedste spiller var nummer 7, altså Franck
http://www.youtube.com/watch?v=s3z33EsnHN0&feature=related
Ja det håber vi på. Liverpooool
annonce