Snak

Mere indhold efter annoncen

Askou: Vi lignede vindere

lør 9. maj 2015
Jens Berthel Askou er stolt af den måde, Skive kom igen mod Vejle. Stopperen ærgrer sig dog over, at det ikke blev til en sejr.

Læs hele nyheden her
Skive er så ikke det næstbedste hjemmehold. Naturligvis hvis man kun ser på tabet kampe på hjemmebanen, så jo, men de har på 14 kampe fået 23 point og en målscore på 17-12, Lyngby har 24 point for 13 kampe og en målscore på 19-14, til det bedste hold, Viborg har fået 26 point for 14 kampe og en målscore på 23-9. derfor er påstanden om at Skive er det næstebedste hjemmehold ikke korrekt, da man normalvis ikke ser på antal nederlag, men samlet pointtal. dog kan bold.dk godt skriv at Skive er det hold som har tab næst mindst på hjemmebane.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Skive var nok bedst i 2. Halvleg, men den kamp skulle være lukket allerede i 1. Halvleg til Vejles fordel. Han husker vist kun anden halvleg!
Vejle kommer foran tidligt. Paul har en fri mulighed hvor han afslutter elendigt. Senere har han et skud på stolpen. Siden ser man intet til Vejle og det er fuldt fortjent at Skive udligner, også selvom det var et selvmål. Skive var derefter tættest på sejren. Ingen tvivl om at Vejle kunne have lukket kampen i 1. halvleg. Men da det ikke skete havde det været tyveri hvis Vejle havde vundet kampen. Skive havde i øvrigt også et skud på overliggeren og adskillige gode forsøg. Uafgjort er helt fair, men skulle kampen have vundet en vinder, vil jeg mene at en sejr havde været 55/45 mest fortjent til Skive. Uafgjort er dog som nævnt det mest rigtige i den kamp, hvor begge hold spillede frygtelig fodbold.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
annonce