Snak

Mere indhold efter annoncen

Aston Villa har fyret Steven Gerrard

Skrevet af bold
tor 20. okt 21:47

Aston Villa har sent torsdag aften meddelt, at de har fyret manager Steven Gerrard efter 0-2-nederlaget til Fulham.Læs hele nyheden her
Skrevet af TheUnitedWay
Ikke overraskende. Det er en hård branche.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af bruger 128074
Forstår det ikke. Han var jo en fantastisk spiller…
Skrevet af ?????>
Hold jer væk fra Hjulmand!
Jeg har glemt mit navn
Skrevet af lai
Thomas Frank
Skrevet af StoutPåStadion
Tid til Big Sam og Mings på toppen
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af TheMercySeat
Det er i sandhed en hård branche. Gerrard forlader et mesterhold i Rangers for at stå i spidsen for et Villa hold der ville blive mestre i Skotland 8 ud af ti gange. Elskede den fyr, da han spillede for Liverpool, men han har ikke hvad der skal til for at afløse Klopp!
I’ll Never Walk Alone
Skrevet af MesutCazorla
Lampard og Gerrard har vel lidt under det samme, nemlig, at de blev hentet ind for tidligt og kastet ud på dybt vand. Ja, man kan vel argumentere for, at Arteta tilhører samme kategori, og selvom han efterhånden har lært at svømme, så har det satme ikke været uden at sluge en del vand i processen.

Jeg kan sagtens forstå charmen ved at ansætte dem, og personligt føler jeg en del nostalgi ved at se spillere fra min barndom blive trænere, men spørgsmålet som jeg har stillet ved samtlige af disse ansættelser er, om risikoen for at ødelægge et trænertalent ikke er større, end chancen for, at disse klubber har fundet en langsigtet løsning. Premier League-klubberne bør virkelig give trænertalenterne mere tid, før de hives ind til alle disse forventninger.
Skrevet af Peacock
Hvis nu Villa tilbyder ham en livstids forbrug af shawarmaruller skulle Steve Bruce være ledig. Eneste lille minus er de millioner han vil kræve i fyringsgodtgørelse.
Skrevet af FCCo
Gerrard - held og lykke.
Skrevet af TheGaffer
Jeg var stor fan af Gerrard som spiller og han havde en flot tid i Rangers og var elsket derovre. Men fyringen her er en no brainer. Slet ikke godt nok at Villa befinder sig hvor de gør. Gerrard er for ung til dette ansvar men kan sagtens komme stærkere tilbage.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Det kræver jo at man har en spillertrup der er konkurrencedygtig for at begå sig i PL. Held og lykke Gerrard. Xx´er
Skrevet af jevchenko07
Det kræver jo at man har en spillertrup der er konkurrencedygtig for at begå sig i PL. Held og lykke Gerrard. Xx´er


Villa har om nogen forstærket sig de de 2 seneste sæsoner…
Skrevet af Alabu
Problemet for Gerrard var/er, at da assistentræneren Michael Beale i sommers forlod trænerteamet for at blive førsteholdstræner i QPR, der mistede Gerrard hjernen bag det taktiske setup. Både spillere og fans har flere gange nævnt, at Beale gerne stod bag de taktiske oplæg til kampene og den daglige træning på træningsbanen. Beales taktiske evner skinner da også igennem i QPR lige nu, som pt. indtager førstepladsen i Championship. Senest har han endda valgt at takke nej til tilbuddet om at blive Wolves´ nye træner, da han ikke kan få sig til at forlade QPR allerede.

Hvis Gerrard er afhængig af sin assistenttræners taktiske kunnen, for at kunne få et succesfuldt trænerteam op at stå, så bliver det en kort trænerkarriere i Premier League for Gerrard, er jeg bange for.
Skrevet af KiksetIndspark
Forståeligt. Med den trup skal man kunne slå Fullham og andre, som de har tabt til.
Skrevet af Klopptimist
Ærgerligt, men desværre også forståeligt - kom igen Stevie !

Jeg vil jo mene, at han har mere i sig - håber, han får chancen til at bevise det.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Toon Toon!
Hvis Villa rykker ned er det nok også slut for Lange i Villa - det er ikke ligefrem gået den rigtige vej for selvom optimismen var stor i sommer.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af MistGoose
Problemet for Gerrard var/er, at da assistentræneren Michael Beale i sommers forlod trænerteamet for at blive førsteholdstræner i QPR, der mistede Gerrard hjernen bag det taktiske setup. Både spillere og fans har flere gange nævnt, at Beale gerne stod bag de taktiske oplæg til kampene og den daglige træning på træningsbanen.

Hvad har Gerrards rolle egentlig været, hvis assistenten har lavet alt arbejdet?
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Esbjerg - fan
Hvad har Gerrards rolle egentlig været, hvis assistenten har lavet alt arbejdet?


Det har mange af spillerne efterfølgende også bemærket. Gerrard var slet ikke klar til så stor en klub som Villa - Villa har hentet mange spillere og burde jo nemt kunne ligge i top 10 - men der har ikke været et koncept taktisk - det har lignet at spillerne slet ikke vidste hvad Gerrard ville. Mod Forrest spillede Villa med Bunendia og Countihno oppe foran og sparkede så lange bolde - gav ingen mening. Ingen spillere har udviklet sig under SG - det har været afvikling hele sæsonen.
Skrevet af Slettet(240750221911)
Once again he Slipped. Som man siger.

Mon ikke Rodgers er den næste. Så kan de bytte klub.
Skrevet af TheGaffer
Esbjerg - fan

Vi er enige om at AV var for stor en klub for Gerrard. Men tvivler stærkt på at manden er komplet idiot hvad angår taktik. Han har arbejdet under taktiske velfunderede Managers og har selv været en af sin generations mest detaljeorienterede spillere i Liverpool hvad angår træningsoptimering, kost, osv. Han var meget dedikeret til hele tiden at flytte sig som elite sportsmand på højeste niveau. Jeg tror egentligt bare at det er første virkelig store job i en hamrende svær liga og det har han ikke haft erfaringen til. Ganske få trænere i den alder og med minimal erfaring på højeste niveau knækker koden og holder konstant højt niveau. En træner som Arteta der har været i lære hos Pep, var vel også siddende på et brand varmt sæde i lang tid inden han fik det vendt. Rodgers var også en ung træner i Liverpool og fik en lovende start, men det faldt også sammen. Gerrard har i min optik vist at han slet ikke er klar til dette niveau. Han bør enten være blevet i Rangers eller blevet assistent i en større klub, men man kan altid være bagklog. Han har jo heller aldrig været bleg for at tage udfordringen op. I sin tid som kaptajn i Liverpool var presset stort og han har ene mand ofte skulle løfte Liverpool i flere finaler. Men der er i den grad et stykke vej som træner. Jeg tror dog han kommer stærkere igen.
You'll Never Walk Alone
annonce
0