Snak

Mere indhold efter annoncen

Aston Villa har fyret Steven Gerrard

tor 20. okt 21:47

Aston Villa har sent torsdag aften meddelt, at de har fyret manager Steven Gerrard efter 0-2-nederlaget til Fulham.Læs hele nyheden her
Ikke overraskende. Det er en hård branche.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Forstår det ikke. Han var jo en fantastisk spiller…
Hold jer væk fra Hjulmand!
Jeg har glemt mit navn
Thomas Frank
Tid til Big Sam og Mings på toppen
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Det er i sandhed en hård branche. Gerrard forlader et mesterhold i Rangers for at stå i spidsen for et Villa hold der ville blive mestre i Skotland 8 ud af ti gange. Elskede den fyr, da han spillede for Liverpool, men han har ikke hvad der skal til for at afløse Klopp!
I’ll Never Walk Alone
Lampard og Gerrard har vel lidt under det samme, nemlig, at de blev hentet ind for tidligt og kastet ud på dybt vand. Ja, man kan vel argumentere for, at Arteta tilhører samme kategori, og selvom han efterhånden har lært at svømme, så har det satme ikke været uden at sluge en del vand i processen.

Jeg kan sagtens forstå charmen ved at ansætte dem, og personligt føler jeg en del nostalgi ved at se spillere fra min barndom blive trænere, men spørgsmålet som jeg har stillet ved samtlige af disse ansættelser er, om risikoen for at ødelægge et trænertalent ikke er større, end chancen for, at disse klubber har fundet en langsigtet løsning. Premier League-klubberne bør virkelig give trænertalenterne mere tid, før de hives ind til alle disse forventninger.
Hvis nu Villa tilbyder ham en livstids forbrug af shawarmaruller skulle Steve Bruce være ledig. Eneste lille minus er de millioner han vil kræve i fyringsgodtgørelse.
Gerrard - held og lykke.
Jeg var stor fan af Gerrard som spiller og han havde en flot tid i Rangers og var elsket derovre. Men fyringen her er en no brainer. Slet ikke godt nok at Villa befinder sig hvor de gør. Gerrard er for ung til dette ansvar men kan sagtens komme stærkere tilbage.
You'll Never Walk Alone
annonce