Snak

Mere indhold efter annoncen
Gshock

Du ved I ALTID kan regne med mig😆
Det gik jo meget godt i Glasgow og jeg kan ikke helt finde ud af om Aston Villa er en rodebutik. Nu må man se om en ny manager kan vende skuden.


Du kan ikke sammenligne de to klubber og ligaer -

tyder på at Beale var hjernen og det taktiske bag Gerrard - det har virkelig sejlet længe selvom SG har fået de spillere han bad om.

"Aston Villa også klar til at tilbyde deres næste cheftræner en enorm løn, fordi man vil tiltrække en virkelig god træner. Faktisk er man klar til at gøre Steven Gerrards afløser - hvem end det måtte blive - til en af Europas bedst betalte, lyder det"
Er det ikke ved at være lidt ynkeligt at blive ved at kalde ham Slippy?

Manden har stort set ikke lavet en fejl i hans lange karriere og så skal en fejl (Den havde dog stor betydning) definere hele hans karriere?

Og at der er en enkelt United fan der skal fortælle at han ikke har vindermentalitet og kan stå for presset, siger jo mere om denne person end Gerrard. Specielt når han stort set løftede holdet alene i den tid hvor Liverpool sejlede.

At opgaven i Aston Villa nok var for stor på så tidligt et tidspunkt kan de fleste vel anerkende. Men at afskrive ham som fremtidig manager på grund af dette er jo håbløst. Mon ikke han lærer en del af dette og kan bygge på i forhold til fremtidige jobs.
Det er ihvertfald gået fint for vores egen Thomas Frank der også i en tidlig alder havde nogle udfordringer, men siden blot har bygget på og blevet en klasse manager.

Håber han finder fodfæstet i ny klub og forhåbentligt udvikler sig yderligere så han kan blive en klasse manager.
Du kan ikke sammenligne de to klubber og ligaer -

Det er 2 store klubber i hver deres liga. Men ellers er jeg da enig. Det har nok alligevel været for stort skridt for Gerrard.

Aston Villa også klar til at tilbyde deres næste cheftræner en enorm løn, fordi man vil tiltrække en virkelig god træner. Faktisk er man klar til at gøre Steven Gerrards afløser - hvem end det måtte blive - til en af Europas bedst betalte, lyder det"

Det er tydeligt at Aston Villa har store ambitioner og det glæder mig, og jeres ejere har også pengene til at være med skulle jeg mene. Hvem ser du som favorit til at tage over i træner sæddet.
Klopptimist, forhåbentlig giver I ham chancen😀


He-he, Tintin - det håber jeg dælme da også - en skønne dag...
Men hvis Villa var for tidligt, så er Liverpool sgu nok også indtil videre.
Selvfølgelig har Gerrard mentaliteten - spørgsmålet er alene, om evnerne rækker.

Og jeg ved jo, at håbet for Stevie er ærligt ment, når det kommer fra dig !
Du må vandre mod lyset, min ven - lad nu være at stritte mere imod
- hør nu, hvad stemmerne siger og kom trygt over til os... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Så er det nu Jan Bech :) :) :)
annonce