Snak

Mere indhold efter annoncen

Atalanta er i næste års CL trods sent drama

lør 15. maj 2021

Atalanta sikrede sig Champions League-fodbold i næste sæson med en 4-3-sejr over Genoa, efter man havde været foran med 3-0 ved pausen. Joakim Mæhle så hele kampen fra bænken.Læs hele nyheden her
Jeg har skudt mange myter ned over årene og vi er nødt til at italesætte endnu en. Selvom der ikke tales om catenaccio som fra gamle dage længere, så taler man stadig om at Serie A skulle være særlig taktisk og vanskelig at spille i og vænne sig til. Alle stats modsiger dette. Der vælter simpelthen mål ind og Serie A har det højeste snit mål pr kamp i de fem store ligaer. Sågar højere end Tyskland hvor de er kendt for at spille fra ende til ende konstant.
Mæhle er han helt ude af start 11 ?? Er det ikke anden kamp i træk uden spilletid ?
fuldstændig tåbelig kamp. chl er på spil, der står 4-3 i det 93min med 1 minut tilbage. Atalanta får bolden, og så går de til angreb i stedet for at holde på bolden ved hjørneflaget. hjernedødt på alle parameter. det er den slags beslutninger der fik dem sparket ud mod psg i sidste sæson. godt de har sikret den chl plads, men atalanta skal godt nok lære de simple ting, hvis de vil vinde noget.

endnu et år hvor de smadrer mål in i serie a. mange ting kan man sige om dem, men kedelige er de vist aldrig.

Nu må Ac milan og napoli gerne følge trop, og vinde deres kampe, mens Inter tager point mod juve.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Fuldt fortjent at Atalanta igen slutter i top 4 i Serie A. En virkelig imponerende præstation af Gasperini´s tropper.
Mæhle spillede 90 minutter imod Parma for en uge side, så tror mere det er for at skåne ham til pokalfinalen imod Juventus på onsdag.
Hvorfor er de sikre på top 4 egentlig? Hvis Napoli og Juventus vinder og de selv taber til Milan - kan de så ikke teoretisk sluttd på 5. pladsen?
Nope. De er sikret
Forza inter!!!!!!💙🖤 OB i dk 💙
annonce