Snak

Mere indhold efter annoncen

Atletico dummede sig: Tabte til Athletic Club

søn 25. apr 2021

Athletic Club gav Real Madrid og FC Barcelona en kæmpe gave, da de slog førerholdet fra Athletic Madrid med 2-1 i La Liga. Læs hele nyheden her
Tillykke til Barcelona
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Den her weekend bliver bare bedre og bedre. Tak til Inigo martinez.

Ville være lidt ironisk hvis sevilla endte med at vinde ligaen efter alle bare gik ud fra at real, barca eller atletico ville. Nu skal fokus holdes ved.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Amatør indsats hele vejen rundt. Ikke at slå et frispark i feltet når hele holdet er fremme med 20 sekunder igen er det mest utrolige jeg nogensinde har set i fodbold. Lodi, Carrasco og tripper spiller værste kamp i trøjen. Tillykke til Barca. Det er vildt hvad COVID-19 kan gøre ved et hold.
Sådan! Atletico har det nemmeste slutprogram bortset lige fra et besøg på Camp Nou. Barca med en kamp i hånden. Sevilla er vel en darkhorse, de har de sværeste program, med en udekamp mod Real. Shit det er spændende det her og blir Barca mestre er det, det sødeste mesterskab i årevis.
Det er vel også en gave til Sevilla ?
Nej nej nej nej nej. 1 point havde pludselig været guld værd. Specielt fordi man er bedre end Barca indbyrdes og derfor kunne spille uafgjort. Nu vil Barca være foran ned uagjort og Real kan overhale. Der skal 5 sejre til for at Atleti kan hive trofæet hjem. Og det virker fuldstændigt usandsynligt. Kæmpe skuffelse.
Hvis Barça ikke vil/kan vinde, så håber jeg på Sevilla. De har KUN vundet La Liga 1 gang og det er nu 75 år siden...1945/46.
Perfekt weekend, men det er så tæt at et målfoto nærmest skal afgøre det i år.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Hvis mesterskabet glipper for AM, må det være det største choke job i årevis.

Som Barca fan er det dog svært at få armene ned.
Kun fedt hvis de taber pusten, magen til kedelig defensiv bold - kun at leve på omstillinger
annonce