Snak

Mere indhold efter annoncen

Atletico gjorde kort proces med Getafe

lør 26. jan 2019
Mål af Antoine Griezmann og Saúl i første halvleg sørgede for en sikker Atletico Madrid-sejr over Getafe. Simeones mandskab vandt opgøret med 2-0.

Læs hele nyheden her
Lækkert! Vi er lige hælene på Barcelona og med lidt held og dygtighed, er det ikke utænkeligt med et mesterskab. Kræver dog, at vi slipper for de værste skader og ikke taber dumme point.
Enig. Jeg er tilfreds med at slutte over madrid men der er sgu kun 2 point op nu. (Barca med en kamp bagude).
Jeg har lavet en tråd i øvrigt.
En vigtig sejr over et Getafe hold der har gang i en rigtig god sæson. Ambitionen for Atletico Madrid i denne sæson, bør være at prøve at snuppe det spanske mesterskab for næsen af et Barcelona hold, der måske har CHL som førsteprioritet i år. Og i en sæson hvor Real Madrid ikke helt kan finde melodien, er mulighederne for La Liga succes til Atletico slet ikke så usandsynlige endda.
Hvis noget, så er Atletico endnu mere fokuseret på CL end Barca.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Klubben skal gå all in på mesterskabet. CL, er noget helt ekstra-ordinært, men der skal et mindre mirakel til for at vi går hele vejen, hvor ligaen er noget mere realistisk.
Måske nok, men nu bliver finalen jo spillet på Wanda, så mon ikke at det er CL de går efter i år. Det tror jeg, du kan være ret sikker på.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
I eftermiddag står det på et vaske ægte catalansk derby af slagsen, når Girona og Barca tørner sammen på Estadi Montilivi. Kan Girona drille Barca lidt, og hive et point hjem, er jeg glad.
Ambitionen er vinde altid vinde i klubben. Man går 100% efter CL, men kamp for kamp også 100% efter ligaen, så længe der er selv den mindste mulighed.

´Ganar ganar ganar y volver a ganar´ - ´Partido a partido´

Det er mentaliteten og den har været tydelig i al tiden under Simeone. Lige nu er al fokus på Betiskampen, - samt selvfølgelig at blive alle skaderne kvit så man forhåbentlig får mulighed for, at udnytte klubbens stærkeste trup nogensinde, mod Juve.

I øvrigt synes jeg det er ret vildt (og vel må være en eller anden form for rekord), at Getafe nu ikke har scoret et eneste mål i de seneste 16 indbyrdes kampe mellem de to klubber.
annonce