Snak

Mere indhold efter annoncen

Atletico overvandt Valencias drømmemål

søn 24. jan 2021

Valencias Uros Racic leverede en drømmetræffer efter 11 minutter, men Atletico Madrid og Luis Suarez svarede igen og vandt La Liga-kampen 3-1. Læs hele nyheden her
Mon ikke Barca savner Suarez.
Vildt nok at spille 18 kampe, og kun lukke 8 mål ind.
Suverænt.
Vildt nok at det skal nævnes hver gang Suarez score at Barca må savne ham..
Tæt på deres snit over de sidste 7 år. Forskellen på scoren er, at der bliver lavet flere mål.
Faktisk hænger de ikke så godt sammen defensivt rent organisatorisk, som for 3-7 år siden. Kan man også se hvis man tager deres CL-målscore med.
El Cholo er nok en af de bedste defensive trænere i verden. Men Atletico Madrid besidder også offensive spillere af høj kvalitet, så de er tæt på at være et komplet hold. Jeg håber da også at de snupper mesterskabet i år, så vi kan få brudt Real Madrid´s og Barcelona´s mangeårige dominans i spansk fodbold.
Er vidst næsten også kun danske medier der har overset denne kåring, som årtiets bedste træner https://www.iffhs.de/posts/894
Kalevra
Enig....
Stærkt af Suarez og, i de flestes optik, en fadæse af Barcelona.
Når det er sagt tænker jeg lige som dig at nu er det vidst nævnt.
Fandreastico - jeg studsede også godt over den der. Jeg har ikke set en eneste artikel med hele holdet. Det plejer ellers at være den slags der bliver skrevet artikel om med det samme :-)
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
OT:
Atlético vinder ligaen. Og fortjent endda.
Når man ser Atlético spille virker det som om ingen kan komme igennem nede bagved, at de altid er garant for et mål eller 3 og samtidig at de kæmper til allersidste sekund. Selv de snævre kampe vinder de. Oblak er fuldstændig vanvittig på kassen. Suarez er kølig foran mål (stadig en hund, bevares) og truppen er bred. Kan ikke se hvad der skulle stoppe Atlético.
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
annonce