Snak

Mere indhold efter annoncen
Real , som de gjorde sidst ?
Som atletico fan kan man ikke være andet end stolt. Alt er perfekt de eneste er den uretfærdige karæntene til tripper. Og så mange tusind tak Barca for en for utrolig doven, men meget god spids. Lad os håber det ender ligesom da vi fik villa gratis. Med en spansk titel.
Campeones - Lur mig om det ikke havde fået dansk spalteplads hvis det havde været Klopp, Zidane eller Pep. Generelt får Atletico usædvanligt lidt fokus på trods af de har været fast inventar på klubranglistens top 5 de sidste 7 år. Viasats Atleticohadske kommentatorer gør absolut heller ikke sit til at det kan være acceptabelt at respektere klubben. Det er som om, når man snakker ´storklubber´ at det kun er de historiske der rigtigt kan regnes for det. Resultatmæssigt, siden Simeones ankomst, er der i hvert fald ingen tvivl om, at Atletico bør medregnes i kategorien ´nutidig storklub´.
Lad os nu lige vente med at kåre dem som mestre allerede.

De har trods alt et program fra d. 23/2-17/3 der hedder

Chelsea (h)
Villarreal (u)
Real Madrid (h)
Getafe (u)
Chelsea (u)

+ de derefter mangler hold som Betis, Sevilla, Bilbao og Barca ude hvor de to første kolliderer med evt kvartfinaler mens Barca kampen er direkte efter en evt CL semi retur kamp

Men ja, de ligger godt til det pt og er selvsagt ret store favoritter pt til titlen
Fandreas
Det er rigtigt. Det koster lidt mål at lave flere mål. Tænk hvis real ikke havde vundet så havde de allerede været for langt foran. Tror nu og håber lidt Atlético bliver mestre.
De store klubber er blevet kritiseret nu ligger de 1 2 3 og Sevilla 4.
annonce