Snak

Mere indhold efter annoncen
I stedet for at komme med nogen argumentation hvorfor jeg syntes den anden er bedre vælger jeg bare:

RONALDO RONALDO!
Det er altid underligt at læse de her diskussioner, for alle har deres egen favorit og argumenter for, hvorfor han er bedst.

Jeg synes dog, det er temmeligt underligt, at man forsøger at skille det talentmæssige fra det fysiske. Mange argumenterer for, at Messi er bedst, fordi han har et større naturligt talent. Det giver ingen mening at skille de to ting fra hinanden, når fysik er så markant en del af sporten. Ronaldo træner ekstremt seriøst med sin fysik, og det bl.a. gør ham til en fantastisk fodboldspiller. Det gør ham i stand til at springe en meter op i luften og heade bolden i kassen gang på gang. Det gør ham i stand til at score fra 30 meter gang på gang, og det gør ham i stand til at bruge begge ben rigtig godt, ligesom det gør ham uhyggelig hurtig og i stand til at holde modstandere væk i vigtige situationer.

Nuvel, fysikken er et større aktiv for Ronaldo end for Messi, og lige nu gør det nok også, at Ronaldo er bedre end Messi, hvis fysik bl.a. har skrantet noget det sidste års tid. Ja, Messi er bedre på de små områder og har bedre boldkontrol, men fodbold er bare så meget mere end det, selvom det er lækkert at se på.

Anyway, just my two cents. De er begge utrolige på hver deres måde.
Bedre i de små områder, ja. Resten vil jeg med glæde diskutere.


Vision: Messi > Ronaldo
Afleveringer: Messi > Ronaldo
Teknik: Messi > Ronaldo
Driblinger: Messi > Ronaldo
Frispark: Messi = Ronaldo (ingen af dem er ligefrem specialister)
Acceleration: De første meter er begge vanvittig hurtige. Hvem der er hurtigst er svært at vide.

Jeg mener, at alle de fysiske aspekter i spillet, der vinder Ronaldo. I de tekniske aspekter i spillet, der vinder Messi.

Vi skal bare være glade for, at vi i vores generation har to så gode spillere!
The Gunners
Ronaldo er bedst, sådan er det bare. Tidligere var det kun mål der gjorde en god, men nu hvor Ronaldo så fører klart på den konto, så skal der pludselig tælles assist med.

Kokes udtalelse er direkte pinlig, så han bør stoppe sig selv hurtigst muligt.

Se i øvrigt denne idiotiske artikel hvor bl.a. Xavi viser sin stupiditet endnu en gang.
http://ekstrabladet.dk/s…5154677.ece
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Jeg vil også være med;

Meget muligt at Messi er en bedre spiller, men der kan vist ikke være nogen tvivl om at Ronaldo skal have Ballon D´or hvis han fortsætter sådan her. Hader i øvrigt den pris.
@Barney Stinson

Vil nu nærmere sige, at det er ham, der stiller foreslaget, som "viser sin stupiditet".

Xavi fortæller jo blot, at det ville være fantastisk.
København.
Messi > Ronaldo
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Bortset fra enkelte "sædvanlige" dumsmarte bemærkninger, så syntes jeg egentligt det er sjovt at læse at tingene har flyttet sig en del herinde! Hvor det førhen var den ene der var genial og den anden der var en idiot har det flyttet sig til at størstedelen anerkender at vi er vidne til 2 helt exceptionelle fodboldspillere. Jeg mener at Ronaldo skal have stor ros for gennem de seneste 2 sæsoner at have flyttet hans niveau opad hvor Messi måske i samme periode skal have det modsatte for at rykke hans niveau nedad. Skader eller ej. Jeg forstår ikke hvorfor folk kritisere Ronaldo for at score mange "nemme mål". Ok, jeg vil gerne gå med til at straffespark ikke er ligeså imponerende som mål i frit spil, men jeg syntes i den grad at det er Ronaldo´s fortjeneste at han får mange af målene til at se lette ud. Det er ikke let at placere sig korrekt "hver gang". Det er ikke let at sætte de 1-3 forsvarer af, der ved hvad Ronaldo vil, "hver gang". Det er ikke let at komme til at stå fri i feltet. Alle der har spillet fodbold ved dette. Jeg mener egentligt Messi kunne lære noget af Ronaldo´s "lette mål".

For mig, som i mig personligt, så er Messi på en god dag dog bedre end Ronaldo på en god dag. Ronaldo havde bare flere gode dage end Messi sidste år. Det kan ikke diskuteres. Ligesom jeg heller ikke forstår at folk vil diskutere om hvorvidt Messi ikke har leveret det højeste niveau inden for fodbold nogensinde da han var bedst. Det mener jeg. Jeg syntes dog at det er decideret latterligt at uddele Ballon d´or her i start Oktober. Og specielt at gøre det på baggrund af et antal mål, der ikke ville være noget imponerende i, når sæsonen stopppede (læs: hvis Ronaldo blev skadet nu og stoppede med at score mål). Jeg mener egentligt at Messi på nuværende har fortjent Ballon d´or og at Ronaldo "skylder" lidt fra VM. Jeg mener dog at de er så tæt at det må vente med at afgøres til sidste kamp er spillet inden afstemningen.

Jeg håber at Messi her i de næste par år får flere gode dage, hvilket alle burde håbe, uanset om de holder med "Ronaldo/Real" eller et helt andet hold. For det er altså priviligeret at overvære. Specielt hvis Barca formår at spille interessant fodbold igen i stedet for det kedelige spil (min mening) der spiller for tiden.

Jeg tror dog at når Messi og Ronaldo vil blive vurderet i fremtiden så vil det stå klart at den ene er en Legende i Real Madrid og den anden er en Legende i Barca samt et koryfæ som Pele/Maradona. Her mener jeg at Messi har den fordel at måden vi husker "store" spillere idag er ved at gense deres bedrifter på ex. youtube. Og her har Messi´s detaljer, driblinger og vanvittige mål altså bare mere "wow" effekt. Er det rimeligt? Næh. Betyder det at Messi var bedre end Ronaldo? Næh. Men det er sådan jeg tror det vil blive.


Vil nu nærmere sige, at det er ham, der stiller foreslaget, som "viser sin stupiditet".


De er begge dumme at høre på.

Xavi fortæller jo blot, at det ville være fantastisk.


Han siger at det vil være en fantastisk mulighed for Bernabeu til at give opmærksomhed til en fantastisk spiller. Hvorfor er det lige at det er så vigtigt for ham og resten af Barcelona elskerne? Der er store stjerner på Bernabeu til daglig, så hvorfor skulle de pludselig falde på knæ over at der kommer en gut fra Barcelona forbi?

Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Messi spiller ikke lige så godt som tidligere nu han er stoppet med at proppe sig selv med præstations fremmende midler...han ville aldrig kunne have bestået en doping test da han var " bedst "...
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce