Snak

Mere indhold efter annoncen

Atletico-stjerne: Messi er gud

ons 8. okt 2014
Den spanske stjerne hos Atletico Madrid Koke er ikke i tvivl, når det kommer til valget om, hvem der er bedst af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Sidstnævnte er en gud, mener Koke.

Læs hele nyheden her
Det er ved at være kvalmende, at høre på hvordan den ene og den anden skal kommentere på hvilke skabninger Messi og Ronaldo er.
De bliver sikkert spurgt ind til det, men nu må de sammenligninger snart stoppe lidt.. Koke håber måske på et Barca skifte?
Det er det samme hvert år, vi nærmer os den næste prisuddeling. pt er Ronaldo skarpest, det kan se anderledes ud om en måned!

De er begge to i en liga for sig, ja- alt afhænger af hvem der lige rammer en god stime.
Hold op hvor hader jeg egentlig sådan nogle artikler. Who gives a fuck.. Åbenbart mig selv
\\\"Real Madrid har ingen der propper penge i klubben, som de ikke selv har tjent.\\\" - Kassow-Rossing CRISTIANO BORRACHO
Nej, Messi er bedst
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Ronaldos styrker ifht. Messi: Topfart, kropsstyrke, kondition, skyder bedre med sit "dårlige" ben, straffespark, langskud, bedre til at udnytte store områder.

Messis styrker ifht. Ronaldo: Vision, afleveringer, teknik, driblinger, bedre i de små områder, frispark, acceleration.

Messi er uden tvivl en bedre fodboldspiller, men Ronaldos fysik gør ham minimum lige så farlig. To af de bedste spillere nogensinde.
Over 9000:
Meget enig.
Dertil kan det siges, at den rolle Ronaldo har fået og den rolle som Messi har fået, afspejler de begges styrker. Ronaldo arbejder i de store rum, hvor han kan komme på skudhold eller komme i løb direkte mod målet.
Messi trækker længere tilbage i banen og har fokus på opspillet og de små rum, og hans opgave er i højere grad at iscenesætte de to angribere som Barcelona spiller med.
EDIT: Jeg synes også Messi er en bedre fodboldspiller, men Ronaldo har vist, hvor meget power har betydning i sporten, og det gør ham til den næstbedste verden har set.
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
messi scorer ikke så mange mål som han engang gjorde, men er stadig lige i hælene på ronaldo hvad det angår. og så laver han stadig flere assists end ronaldo, som altid. stadig mere sikker på bolden, ronaldo har bare ikke samme klisterfødder som messi. all in all er messi nok stadig den bedste.
Han siger jo bare sin klare mening. Han sad til et radiointerview og blev spurgt. gå ind på onda cero og hør interviewet... kvalmende at svare på spørgsmål?
Barcelona fans med slagsange til den fulde Cristiano Ronaldo hahaha http://www.barcelonafc.dk/9258/barcelona-fans-synger-om-fulde-ronaldo
Han siger jo bare sin klare mening. Han sad til et radiointerview og blev spurgt. gå ind på onda cero og hør interviewet... kvalmende at svare på spørgsmål?


Kvalmende at bold skriver en artikel om det!
Kan man få tungen langt nok op i sin største bejler og samtidigt nedgøre rivalen, gør man selvfølgelig det.

Ronaldo er imidlertid i gang med at vise, hvor skabet skal stå.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Ronaldo er imidlertid i gang med at vise, hvor skabet skal stå.


Og hvor er det så?
annonce