Snak

Mere indhold efter annoncen
"Messis styrker ifht. Ronaldo: Vision, afleveringer, teknik, driblinger, bedre i de små områder, frispark, acceleration."

Bedre i de små områder, ja. Resten vil jeg med glæde diskutere.


Kan da godt argumentere for hvorfor jeg synes Messi er bedre på de parametre. Mht. vision og afleveringer kan der ikke være to meninger om at Messi er lysår foran Ronaldo. Messi kan splitte ethvert forsvar ad med én enkelt aflevering, og han gør det i hver eneste kamp. Ronaldo har måske slået enkelte rigtigt gode afleveringer, men det er slet ikke hans force. Linket til denne video viser tydeligt hvor stort et overblik Messi har: https://www.youtube.com/…HWQsX58qWA4 (HeilRJ kan i øvrigt varmt anbefales sammen med Rom7ooo, fantastiske videoer på YouTube fra de to).

Teknisk og driblemæssigt er Messi også bedre end Ronaldo. Messis omgang med bolden er langt mere flydende, og når han er i spillehumør tvivler jeg på, at fodboldverdenen har set en bedre dribler, bolden er simpelthen klistret til hans fødder. Ronaldo lavede mange smarte tricks i hans unge dage i Manchester United, men han er slet ikke en dribler længere, han er stort set udelukkende en målscorer (hvilket han klarer til perfektion).

Mht. frispark har Messi de seneste tre års tid været langt farligere på frispark end Ronaldo. Han har scoret to gange mod Real Madrid på direkte frispark de seneste par år, og jeg er sikker på at hans scoringsgennemsnit er højere end Ronaldos på frispark. Messi er bedst på frispark tæt på og er måske ikke lige så farlig fra distancen, men omvendt er Ronaldo heller ikke decideret farlig når han er tæt på, han skal helst have lidt afstand til målet så bolden kan nå at brække. Når Ronaldo rammer den rent er der ikke mange frisparksskytter der kan hamle op med ham, og målmanden er stort set altid chanceløs. Problemet er bare at det sker 1 ud af 50 gange, hans træfsikkerhed pr. sparkede frispark har været fornærmende ringe i et par år nu.

Ronaldos brutale fysik gør at han siden hans ankomst i Real Madrid er blevet 10-15 kg tungere, og dette går selvsagt ud over hans acceleration, hvor Messi er langt hurtigere på de første 10 meter. I topfart er han dog længder foran Messi, og kombineret med hans fysiske styrke gør det ham næsten ustoppelig når det kommer i fart.
Fremragende indlæg over 9000 og er helt enig!

Og hold da kæft for nogle afleveringer han slår... Hvis han havde haft ronaldo at slå dem til så havde han haft ligeså mange assists som mål.
Jamen altså det ville være fantastisk at kunne se Messi fodre Ronaldo med bolde. Det ville være det bedste angreb jeg tror verden komme til at se længe.
Jeg er meget enig i det Over 9000 skriver. Godt indlæg.
Hvad angår frispark, har Messi stort set været foran Ronaldo siden skiftet fra United til Real.
Nu fandt jeg bare lige hurtigt disse to, som er fra 2 forskellige sæsoner:

https://twitter.com/Barc…95643092992 (12/13)

http://news-football.net…o-vs-messi/ (13/14)

(Er man uenig fordi kilden til første link er Barcelona, så er man selvfølgelig velkommen til at fakta tjekke)
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
amen
spot on matialart!
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce