Snak

Mere indhold efter annoncen
Bøf
Erstatte ham? Han var i overskud med alle de angribspillere der er i bayern.
Måske skulle du læse hvad jeg skrev, vi manglede de vigtigste forsvarsspillere…

Lucas er han i start elleveren hver gang? Nej. Ja eller bare en lille knægt som dig.


Siger du i ramme alvor at Lewandowski ville være i overskud hvis han stadig var her?

Lucas Hernandez var fast mand indtil han blev skadet. Mht lille knægt så passer det meget godt på en PSG fan, jeg har kun set børn under 10 år der runder rundt i en PSG trøje.
Fedt. Messi er den mest overhyped spiller. Teenagerne pisser i bukserne hver gang han rør bolden men glemmer han er shit 99% af gangene. Han er ingenting og vi savner ikke hans gammelmands gang på midten mere.
@sydens stjerne

Du må så være 10 år gammel?
@sydens stjerne
Så er det vidst over din sengetid, folkeskolen kalder i morgen.
Nej jeg siger at han ikke er manglet lige nu da i har mange andre der kan tage over.

Og jeg snakker stadig om de to vigtigste spillere i psg forsvaret men det glemmer du jo selvfølgelig alt om.

Ja i det mindste holder de ikke med barca real bayern man u og juventus.
Det er folk som dig der vil være en del af mængden og vil gøre alt for at blive accepteret af andre som ikke tør ha en anden mening. Bare følg med flokken dit får 😂

Det er langt over din sengetid lille knægt..
Er med på, at Messi nu må anses som værende den bedste nogensinde, men kæft han var sløj og det er ikke første gang i de her CL knock out kampe.

Synes det ser præcis ud som med Ronaldo når han ikke blev sat op af holdet.

Og dem der mener Neymar havde ændret noget.. hvad mener i, de vinder sgu da heller ikke de her kampe når han er med. Mbappe kunne ikke skabe noget, hvorfor skulle en markant dårligere spiller kunne? Neymar har aldrig afgjort sådanne kampe for PSG, han gjorde heller intet for Brasilien.
Manchester United siden 2003 Objektiv fan af smuk fodbold defensivt såvel som offensivt ;)
At Messi vandt The Best Award er mig en gåde. Helt sikkert helt i toppen blandt de bedste nogensinde, men han er over the hill og der er flere spille i verden der er bedre end ham. Han vinder sikkert også Ballon d’Or fordi Argentina vandt VM, men helt ærligt, så er det en joke hvis/når det sker. Han spillede bedre til VM end han normalt gør i Ligue 1, men han var altså ikke den bedste spiller ved VM. Hvis Ballon d’Or skal tages seriøst, så må Messi ikke vinde den.
philopery..

Jeg må nu sige at for et par år tilbage under corona der var neymar virkelig god og gjorde faktisk forskellen både på hjemmebane og ude.
Han er jo den kreative offensive spiller så selvfølgelig ville han have iscenesat mbappe og messi hvis han spillede idag.
Midtbanen og forsvaret var usammenhængene idagg
Sydens stjerne

gætter på messi må have knaldet et familie medlem, siden du er så pigesur. må have gjort ondt i sjælen på dig at se messi hæve det vm trofæ hva.
Bliver man nogensinde træt af at se olieholdene ryge ud af Champions League. Nej, nej det gør man ikke.

PSG er og bliver et hold for fodboldsspillere der er gået på pension - mentalt om ikke fysisk. Trist at MBappe vil ødelægge det der ellers kunne have været en af de helt, helt store fodbold karrierer (potentielt på niveau med Messi eller CR7) ved at spille det meste af sin karriere i en sekunda liga.
annonce