Snak

Mere indhold efter annoncen
Tror jeg lige akurat er farvede nok til at syntes at det var ufortjent aab vandt. Bevares, klart det bedste hold, men hvor ville en point delling dog også være retfærdig nok.
Vi mister Hamalainen, klart en af vores vigtigste forsvars spillere.
Men tillykke med sejreren til et udemærket spillende Aab hold. Der er ikke så meget andet at sige.
Lyngby BK Tottenham Hotspur
Min begrundelse?

For to runder siden lå i under nedrykningsstregen og var en seriøs kandidat og fordi I pludselig vinder et par kampe, så tror I på 5. plads og EL. dream on. Det er AGF-mentalitet om igen ^^
Glem ikke at underholdningsværdien herinde altså er fremragende - selvom niveauet er lavt. IRONI KAN VÆRE ANVENDT - men måske er det ikke :/ Fan af Ousmane N´Doye - den rigtige N´Doye
ja og werge væk fra 3* i brøndby kampe, han er jo godt nok farvet...

men det er godt for ligaen at Aab ikke rykker ned
F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
@Aab4life
Luk røven. Bak dit hold op, lad vær med at tir andre fans. Du er ikke engang fan nok til at møde op på stadion!
Lyngby BK Tottenham Hotspur
@mollegaard. Det var så en FCK fan (mig) som skrev det med EL, det ville være så godt for dansk fodbold, også fordi, at Aab vil være seeded!
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
@Aab4life
Jeg må virkelig tage min Lyngby hat af for dig........dit liv må virkelig være trist og indholdsløst, hvis det eneste du kan skrive er: Retardo-Vikinger.

Jeg vil resten af mit liv være en stolt retardo-viking. Lyngby er mit favorit-hold...forhåbentlig som AaB er dit.
Men i modsætning til dig kunne jeg aldrig drømme om at tale grimt om de fans som holder med AaB, eller Brøndby eller hvilket hold det måtte være......
Få dig en hobby, og måske et liv......men lad nu være med at synke ned på et niveau hvor ellers kun EB befinder sig
Danmark: Lyngby
mollegaard nu generaliserer du en anelse for meget.
Fordi et par stykker drømmer om en 5. plads, er det ikke ligmed at alle AaB fans gør. Der er bestemt ikke gået AGF mentalitet i det, for så havde vi tabt de seneste 6 kampe.
Stolt AaB\'er.
Fuld fortjent Aalborgsejr. Synes LBK gør det godt i den første time mod et, på papiret, langt bedre hold. Men at man ikke forsøger at spille bolden noget mere rundt på Aabs banehalvdel. Det forstår jeg seriøst ikke, har vi set et dybdeløb fra Lyngby den her halvsæson?

Kom nu Lyngby...
[strike]Boldklubben FREM af 1886[/strike] [b]Kærlighed uden Grænser:[/b] http://www.youtube.com/watch?v=9_i_RTKlnLU
Fantastisk - en sejr for fodbolden...ihvertfald da AaBs fans klappede den, af egen keeper, nedsablede Lyngbyspiller af banen. Smukt. :-)

Og for fanden en perle Augo. Det fås ikke meget bedre.

Tror desværre Duncan er tabt for AaB næste sæson, selvom det kunne være superfedt at beholde ham. Desværre har vi allerede gravet ekstra i spillerbudgettet i vintertransfervinduet, så det bliver nok svært at finde de penge, der skal til for at beholde ham.

Mon ikke vi kan formå at få de sidste 3 point i en af de 3 sidste kampe, der bør være nok til vi overlever. Håber selvfølgelig på 9 point, så vi kan slutte med hovedet højt og fremskudt bryst og med et stort sort hul i hukommelsen, hvor efterårssæsonen burde ligge.
Hold da helt op hvor Bajram er blevet skarp! Er sku stolt!
Chelsea
annonce