Snak

Mere indhold efter annoncen
YES! for satan hvor er det en lækker fredag i Maj :- )

Jeg tror ikke vi rykker ned mere.

TAK til alle på Aalborg stadion, for en fantastisk aften.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
MOllegaard få dig et liv for helvede.

Sir Cum, nogen grund til ikke at smide ham af helvedes til?
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
mollegaard og hans pinlige opstød skal man blot ignorere (hvor kunne bold.dk dog simpelt og hurtigt gøres meget bedre med en "ignore user"-funktion)

Jeg husker svagt Helenius som en i starten lovende ung angriber med gode aktioner - hvad er der sket? Nu sætter han ikke en fod rigtigt. Man kan mangle selvtillid, være ude af form, men det niveaufald der er sket virker helt unaturligt. Måsker husker jeg ham bare som mere lovende end han egentlig var eller dur han bare overhovedet ikke med Duncan på banen?
Helenius har ikke haft et heldigt forår. Er ikke sikker på, at han får noget ud af det talent han viste i efteråret.

Han har en okay sparketeknik, men han har spillet svagt i foråret.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Et lille interessant kuriosum til aftenens kamp: Det var 10. AaB-sejr i træk over Lyngby i superligaen - heraf dog en enkelt på 7-0 mod det forstærkede Danmarksseriehold i 2002.

I "nyere" tid - efter Lyngbys konkurs - har AaB og Lyngby mødt hinanden 6 gange. AaB har som sagt vundet dem alle: I 5 af de 6 kampe har Lyngby været foran, men alligevel tabt. I to af kampene har Lyngby endda været i front to gange. Og sidst på Aalborg Stadion i december 2007 førte Lyngby med 3-0.

Lyngby synes at have ualmindelig svært ved at forsvare en føring mod AaB...
@majgaard
Joooh det er da ikke fordi jeg har været ked at være AaB´er, men må da indrømme at mit humør sku ikke altid var i top efter at have frosset som bare f..... og set noget møgelendigt fodbold i efteråret.
AaB forever Man United
Dejlig sejr, AaB. Tak for det! Ned med Lyngby.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
DaveEricGrohl: Såfremt Sir_C starter med at smide Aab4Life længere væk... Han fremstår om noget - som det han kalder Lyngby fans for.
Arsenal FC København
@ mollegaard
ÅHH GUD DIN TÅB...!

Hvis jeg ikke får tømmermænd imorgen tidlig, så får jeg det da allerede nu af dine fatsvage indlæg. Forny nu dig selv!

Hvem herinde har snakket om EL pladser til Aab??

Ja hvis de vinder de resterende kampe og de andre kampe flasker sig som de skal, så er der måske en smålig chance, men så bliver det vist også ved håbet?? De resterende normale fans er rigeligt tilfrede med en sæson i Superligaen fremfor 1.Division!

Og som du siger, hvis et hold ikke har fortjent at være i Superligaen, ja så rykker de ned, og hvis ikke, så bliver de oppe. Og hvis AaB bliver oppe, så må de jo have fortjent det, efter din egen fortolkning?

Men igen, du siger selv du ikke er fan af nogle specielle hold, men af god fodbold. Men hvordan kan du så være så stor AaB ekspert, hvis du konstant kritisere deres spil, hvis du velvidende kun ser "god fodbold"??


.......................
Hvis han er fan af god fodbold var det da ikke "os" - sådan som vi spiller i dag. Bortset fra lidt løst med Fetai og E.larsen - håbløst.
Arsenal FC København
annonce