Snak

Mere indhold efter annoncen

Auri: Udfordringen er den samme

Skrevet af bold
tir 12. jun 2012
Jan Lockhart er stoppet som direktør i Brøndby, hvis træner Auri Skarbalius understreger, at den meget uro på ledelselsgangene ikke ændrer hans jobbeskrivelse.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Jennerdrengen
Alt er tabt! Fremad - vi fortsætter...
Skrevet af girty
Det må krafte.... være flad, at være træner i en klub hvor sandheden er SÅ ilde hørt, og hvor træneren ikke bestiller andet end at gentage sig selv, fordi han ikke selv har mere rygrad end en regnorm .....!
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af cornholio
Ansættelsen af Auri er jo blot en af Bjerregaards dårlige beslutninger..
Enhver med fortid i BIF er sikker på job for resten af livet, da man hverken behøver kvalifikationer eller nogen stor taktisk fodboldhjerne for at blive hyret...
Dermed bliver de mest inkompetente mennesker som fx Auri ansat til at skulle bringe klubben til storhed. Manden kommer fra HB Køge, og havde vundet 3 Superliga kampe før han tiltrådte i BIF. Pinligt ansættelse, snarlig fyring.

BIF: Bjerregaard Idrætsforening...
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Skrevet af lundy^
Find jer dog et andet forum. Jeg er så pisse træt af at læse jeres lorte índlæg. I ved jo ikke en skid om hvad der foregår i klubben andet end hvad i læser i avisen.
Skrevet af EFB 4ever
Nej vi ved ikke en skid af hvad der foregår bag murene, det eneste vi kan forholde os til er jeres sportslige succes ;o)

Og tabellen lyver aldrig.
EFB i mit hjerte og blåt blod i årene 4ever......
Skrevet af oliver34
I´m going down down down, i´m going down down down...
AGF :-)
Skrevet af tgm84
Det sagde hun osse i går...
annonce
0