Snak

Mere indhold efter annoncen

Australien imponerer Hjulmand: Vi skal matche deres fight

Skrevet af bold
søn 27. nov 17:15

Kasper Hjulmand er imponeret over Australiens fightvilje og passion og forlanger, at Danmark matcher vildskaben på onsdag.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lindhardt
I skal bare vinde og kæmpe en vis del ud af bukserne,nøgle spillere som Højberg og Eriksen må til og vise mere også mangler vi jo nogen angribere der er friske og kan lave mål..Tænker vi vinder knebet går videre og ryger så ud mod næste modstander.
Skrevet af Jillionaire
Bare pak jeres kufferter i har skuffet fælt og kan aldrig en skid når det gælder :)

Fra nu af skal julemand komme med gode dispositioner og give sine spillere noget gejst.

Han skal starte med corner hver gang så vi får en kontinuerlig til de resterende kampe - hvis de skulle være så heldige at gå videre.

Landsholdet skylder danskerne en kæmpe undskyldning for deres jammerlige indsats og deres varmeluft omkring at kunne gå langt.

I har hypet jer selv til et niveau hvor de dårlige hold slår jer med 2-3 mål - pinligt!!!
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af JakobFC
Det overrasker mig at Hjulmand tænker så primitivt, at fordi Australien er et tonserhold, så skal vi også selv være det. Tror ikke Brasilien, Spanien osv ville have problemer med Australien selvom de nok ikke matcher dem fysisk.

Vi bør fokusere på at få vores kombinationsspil til at fungere, fx ved at droppe det elendige tremandsforsvar. Og så må vi håbe at ASO er klar, måske med Lindstrøm i venstre side istedet for Damsgaard.
Skrevet af Jandrea
Jillionaire
Din sidste sætning er da det rene vrøvl. De har da godt nok hypet sig op til mere end de har vist, men hvor får du det til, at dårlige hold (hvem du end mener) kan slå os med 2-3 mål? Det lyder ikke særligt realistisk!
Skrevet af yeppes
Man kunne håbe, at noget af gejsten og luften er gået af ballonen efter to kampe på fuld drøn for Australien. Det er klassisk VM, at overraskelserne primært hænger sammen med fysiske overpræstationer, men det plejer at være i første og måske anden runde. Fra nu af bør man kunne se klasseforskellen på de mindre og bedre hold, hvis min analyse ellers holder.
Skrevet af pinkfloydhomer
Jillionaire: Du er jo spejlblank. Hvilke dårlige hold har slået Danmark med to-tre mål i nyere tid?
Skrevet af fetaehhgodt
Hjulmand sagde netop at vi både skulle kunne matche dem i kampgejst, -men stadig spille vores spil.
Får vi de to ting til at gå i opfyldelse så kan vi vinde over alle hold. Det her med at kæmpe som hold noget som Danmark hidtil har været kendt for og grunden til vi har haft så gode resultater førhen.
For at nævne nogle eksempler. Tyskland altid været kendt for altid at nå langt og vinde til sidst. Ikke fordi de nødvendigvis var bedre end de aller bedste nationer i verden. Men fordi man vidste at selvom de kom bagud i en kamp så kunne de pludselig slå tilbage. Den her ekstreme hold vinder mentalitet.
Og ja den savner Tyskland pt, men de har haft den i årtier førhen.

Et andet eksempel. Frankrig fantastiske spillere. Det samme med Belgien. Men de har bare ikke den her holdånd og det at kæmpe selvom, eller specielt når spillet ikke fungere og de i perioder i en kamp er dårligere end modstanderne.
Dem tror jeg ikke på når langt. For alle selv de aller bedste nationer (måske minus Brasilien pt) vil have perioder i en kamp hvor det ikke fungere.


Danmark skal huske det her med at kæmpe indædt om hver bold og duel. Så kan de slå alle.
Det betyder ikke de kun skal spille fysisk med lange bolde mv. Men at de vil vinde hver nærkamp.

Og enig med at der satses på de mere boldsikre. Ellers kommer vi som mod Tunesien til at løbe en masse forgæves og forsvare os, da vi mister bolden for ofte i det spilopbyggende/boldbesiddelse.
Skrevet af bruger 186764
Ingen undskyldninger - kan holdet ikke slå Australien - han DK ingen berettigelse i VM 1/8 finale.
the one and only
Skrevet af Michelino
"Jillionaire:
Han skal starte med corner hver gang så vi får en kontinuerlig til de resterende kampe - hvis de skulle være så heldige at gå videre."


Det er et glimrende eksempel på, at objektiviteten forsvinder, når klubsympatierne tager over. Cornelius har scoret mod Thisted, efter han kom tilbage til FCK. Han viste mindre i kampen mod Frankrig end Braithwaite, og Dolberg havde på meget kortere tid lige så mange gode aktioner i kampen som Cornelius. Cornelius har kun vist sig brugbar på landsholdet, når han bliver skiftet ind.

Danmark spillede 60 skuffende minutter mod Tunesien, men indsatsen mod Frankrig der er blandt favoritterne, var helt godkendt. Hjulmands læring må være, at uanset relationer, mangel på forberedelsestid og at spillere der har spillet Danmark til VM, fortjener det, er det altid problematisk at udtage spillere, der døjer med skader eller kampform, da de lige er kommet tilbage (AC er undtagelsen):
Yurary, Damsgaard, Wind, Cornelius, Kjær, Nørgaard.
Skrevet af rolig
under alle omstændigheder bliver det en svær kamp. ligegyldigt hvem der er start11
Skrevet af Fatty
Eriksen er klasse! Og det ved alle hold, derfor skal vi naturligvis være forberedte på det, når modstanderne forsøger at neutralisere ham… den plads de andre danskere får når han følges rundt skal de naturligvis kunne udnytte! Vi har hurtige og driblestærke folk der bør kunne skabe chancerne… 🤞
Randers manden der lige kan vurdere hvem der er verdensklasse og hvem der ikke er udfra Uniteds placering… “nemt at være bedste mand på Uniteds hold…” Wow 🫣
***Manchester United***
Skrevet af SotD
Vi har faktisk ikke tabt en eneste kamp under Hjulmand med 3 mål. Vi har spillet 36 kampe og tabt 4 kampe med 2 mål:
2-4 Belgien (Nations League)
0-2 Belgien (Nations League)
0-2 Skotland (uden betydning)
2-4 Holland (Træningskamp)
Silkeborg IF
annonce
0