Snak

Mere indhold efter annoncen

AVB: Jeg byggede Chelseas ChL-hold

fre 21. mar 2014
Andre Villas-Boas mener at han havde stor succes i Chelsea, hvor han gerne tager æren for klubbens Champions League-triumf.

Læs hele nyheden her
Haha ja, tro på det!
The Gunners
Nu går det jo over i Mancini-lignede tilstande, ligesom da han prøvede at tage kredit for Inter vandt CHL under Mourinho.

De eneste to spillere som AVB havde haft en finger med i var Mata og Luiz, rent faktisk var største delen af dem der spillede købt under Mourinho fra sit første ophold i klubben. Samt han efterlod klubben med et nederlag på 3-1 på udebane til Napoli. Hold nu.
Hold nu op, AVB.. Chelseas CHL-triumf var 100% spillerne.
København
Nej AVB, bare nej.
FC Vestsjælland Derudover er jeg fan af engelsk fodbold :) Ronaldo vs Messi debatten er latterlig! De er begge to imponerende, nyd dem i stedet!
Hold nu op, AVB.. Chelseas CHL-triumf var 100% spillerne.


Ja, de var så gode, at de slet ikke behøvede en træner..
Han fik jo fornærmende få point med chelsea og sendte dem næsten ud af CL. Han ragede uklar med flere spillere. Hvis ikke man kan indse sine fejl, så kan man heller ikke lære af dem. Jeg tror ikke at han får ret stor succes i Zenit.
Ja, de var så gode, at de slet ikke behøvede en træner..


Tæt på. Chelseas CHL-triumf var en blanding af dedikation, arbejdsomhed og en helvedes masse held.
København
AVB er det man i England vil kalde deluded. Mourinho var manden bag Chelseas CL-vindere, det var ham der hentede flertallet af de spillere, som har bragt Chelsea masser af trofæer de sidste 10 år, deriblandt CL-titlen.
What? Han må ha fået for meget billig vodka til den jobsamtale i Skt. Petersborg
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Hold da op en hat.

Han er ikke skyld i noget som helst i chelsea. Han var ved at koste os både Terry og Lampard. Han tror åbentbart at han kan sætte de vigtigste spiller af og lykkes med det. Se bare hvordan Emmanuel Adebayor er blomstret efter fyringen af AVB.

Håber han er færdig i engelsk forbold.
annonce