Snak

Mere indhold efter annoncen

AVB angriber Tottenham-fans verbalt

søn 27. okt 2013
Andre Villas-Boas er ikke tilfreds med Tottenham-fansenes opbakning efter den smalle 1-0-sejr over Hull.

Læs hele nyheden her
Modig udtalelse!
UTD
Farlig udtalelse!
Der er plads til ham i Valencia. Vi vil være mere end glade for en sejer på et mål :)
- Valencia CF fan siden 2001 "one time a bat, always a bat"
Hovedløs udtalelse!
Never argue with an idiot - he will drag you down to his level, and then beat you with experience
Man må da håbe AVB er fejlsciteret af bold.dk
Det er da netop en fantastisk udtalelse, da han fjerne fokus for det manglende flow i spillet og rykker det over på sig selv og fansene.
(...)
Jeg er ikke helt enig med AVB. Ja, vi vil alle gerne vinde, men jeg er ikke ligeglad med hvordan vi vinder. Der er ikke længere en vilje og en mentalitet i holdet til at angribe og tage en nødvendige risiko i spillet på den sidste 1/3.

Jeg tror, at alle kan se at holdet ikke kan præstere på den sidste 1/3 og det har altid ligget i klubben at spille godt angrebsfodbold, så jeg kan forstå skuffelsen over at se den manglende evne og vilje til at skabe chancer.

Holdet spiller alt for langsomt, stationært og hellere bagud og på tværs end tage risiko fremad. Fedt, at holde nullet, men det er ikke den mentalitet der er i Tottenham, hvor vi hellere vil vinde 4-3 end 1-0.

Saint,

Det er da netop en fantastisk udtalelse, da han fjerne fokus for det manglende flow i spillet og rykker det over på sig selv og fansene.


Så er det da netop håbløst, da han risikerer at træde sit hjemmepublikum over tæerne, og skabe dårlig stemning mellem ham og dem. Hvis han ville fjerne fokus, så kunne han da være kommet med noget smartere end det.
Jeg er enig med AVB.

Det er vigtigt at pointere at han overleverer dette fra spillerne.
LILYWHITE
Ja stemningen var flad som til en venskabskamp, så de der mødte op på WHL i dag og overværede holdet lide uden at bakke op, burde også stramme op. Der var nærmest en arrogant "vi vinder automatisk i dag"-atmosfære. Generelt dårlig dag for klubben.
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
annonce