Snak

Mere indhold efter annoncen
@ anonymbruger

Jeg er lidt uenig. De har spillet skidt/kedeligt/uinspireret og AVB har lavet enkelte taktiske brølere, men netop derfor, ikke på trods af, burde man støtte op om holdet. Dyre billetter eller ej så garanterer fodboldkampe jo ikke underholdning.

Selv da Juande Ramos kørte holdet mod afgrunden i sæsonåbningen 2008 med 8 kampe uden sejr og elendigt spil, så støttede supporterne alligevel op når fløjten lød. Vi burde gøre det samme...
Det er sgu ikke det Tottenham, jeg blev forelsket i tilbage i tidernes morgen.

Der er vi helt enige, men det er et ungt hold med et ekstremt stort potentiale, så jeg maner altså stadig til besindighed.
It is no use just winning, we have got to win well. - Bill Nicholson
Det er hovedløst dumt af en træner at kritisere sit hjemmepublikum på den måde .
Synes den kommentar er helt på sin plads. Fansene var lige så kedelige, som til en begravelse!!

Og på hjemmebane, skal netop fansene være den lille hjælp, som gør at det er en fordel, at spille hjemme. Fansene skal heller ikke altid behandles med fløjlshandsker. Tror netop at sådan en kommentar, kan få gang i fansene, så at Newcatle møder op i en hed heksekeddel på White Hart Lane i næste hjemmekamp.

Om det sker og Tottenham klarer den kamp, så er alt om dagens kamp glemt, og så kan han jo altid give fansene kredit, for at rejse sig sammen med spillerne :)
Jeg tænker et bytte med Djuiks i Valencia vil være optimalt. Tottenham må endda gerne få et par milioner med oveni :)
- Valencia CF fan siden 2001 "one time a bat, always a bat"
Prøv med sponsorere og turister. Man kan sgu da ikke klandre de efter få tusind fans, hvis plads ikke er blevet overtaget endnu, for ikke at lave en stemning, når man samtidig bliver truet med karantæne for at stå op på de fleste PL-stadions.

Christiansen Jacobsen - Zanka - Ragnar - Wendt Grønkjær - Delaney - Zeca - Jørgensen N'Doye - Allbäck
Hvad skete der med det fantastiske hold de havde fået købt efter Bale? Troede netop at man havde købt 5 verdensstjerner, der kunne få hele Sp*rs til at spille endnu vildere?
Elsker Lyngby BK og Arsenal. Træt af at høre på de 5 millioner landstrænere, der tror de ved mere om hver enkelt spiller, end Morten Olsen. --- Sympatiserer med samtlige danskere i udenlandske klubber ---
Hvad skete der med det fantastiske hold de havde fået købt efter Bale? Troede netop at man havde købt 5 verdensstjerner, der kunne få hele Sp*rs til at spille endnu vildere?


Tottenham klarer sig da også rimelig godt. Kun 3 point op til 1. pladsen. Defensivt har de været imponerende.
Forza Napoli Sempre!
moderator
Der er i hvert fald ingen grund til at gå i panik. Materialet er der, og der er endnu en del der skal lære holdet og ligaen at kende.

Er de offensive problemer de samme når vi kommer til maj er det en anden snak. Jeg tvivler dog.
https://kortlink.dk/sudv
annonce