Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: 70 Dortmund-fans var med på Brøndby-afsnit i Viborg

Skrevet af bold
ons 26. okt 13:56

Ifølge Ekstra Bladet gjorde 70 Dortmund-fans Brøndby-tilhængerne selskab på udebaneafsnittet i kampen mod Viborg i midten af september.Læs hele nyheden her
Skrevet af United2008
Det er vel ikke ulovligt at gå på stadion - uagtet hvem man holder med...
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af K.I.B 2.0
United
Er der nogen der har sagt det er ulovligt?

Dortmund og bifs fansamarbejde handler ikke om, at de skal tage et symaskine kørekort sammen. De har jo en helt anden dagsorden. En fuldstændig sindssyg af slagsen. Det viste de med al tydelighed da FCK spillede i Dortmubd.
Skrevet af Detstrafbart
United2008 er åbenlyst en troll.

Don´t feed the troll.
Skrevet af man-fred
@K.I.B 2.0

Så selv når der ingenting sker så er det også et problem?? Kunne det være at de var der fordi det den dag var sidste gang Alpha var på stadion som stemningsstyrende fraktion?

Med de paranoide briller du render rundt med så går du da en skræmmende tid i møde med Halloween lige rundt om hjørnet.
Skrevet af Reznor
"Undervejs i kampen mellem Viborg og Brøndby opstod der optøjer af forskellig karakter fra Brøndby-afsnittet."

Men der skete jo noget?
Skrevet af CopenhagenNoice
Uanset hvorfor de var der, var de tydeligvis en del af den ødelæggende stemning?
Skrevet af Bløde babser
Mig bekendt skete der en hel del lort den dag i Viborg.....og var det ikke på vej hjem derfra man også lige flottede sig og overfaldt FCK fans på en rasteplads?

Selvom de skulle være fredelige en gang imellem er det der "vanskab" mellem Alpha og Dortmund pinligt. Det samme med de FCK fans der har en ting med HSV der er tilsvarende baseret på ting vi ikke gider have i vores klub.
Tænker det ville være skønt hvis Alpha, FCKs værste idioter, HSV fans og Dortmund fans ikke var en del af dansk fodbold.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Soccerjedi
Alle, eller tæt på alle, klubber med en aktiv fanscene har venskabsklubber og det er ikke unormalt at man mødes og tager til fodbold sammen. Der er stort set HSV fans i Parken til alle hjemmekampe, og den 2/11 kommer der mindst et par hunderede eller mere fra Hamburg. Det er der intet odiøst i.

Samarbejderne handler ikke om vold, men om venskab. At vold så, som alle andre steder i samfundet - herunder også på og omkring terrasserne, er en del af det, er en anden snak. Men det her er sgu en ikke-historie og en ikke-nyhed medmindre man hedder Maya Westender. (Edit: det var naturligvis hende der havde skrevet dette Cavling mesterværk)
Skrevet af Bløde babser
Samarbejderne handler ikke om vold, men om venskab. At vold så, som alle andre steder i samfundet - herunder også på og omkring terrasserne, er en del af det, er en anden snak. Men det her er sgu en ikke-historie og en ikke-nyhed medmindre man hedder Maya Westender


Bullshit, det er ikke en anden sag.
Det HSV shit der kører med FCK fans har blandt andet været med til at sikre pinlige episoder på Brøndby stadion. At de så andre uget bare sidder og sniffer baner og synger slagsange sammen gør det ikke til at acceptabelt eller ønskværdigt samarbjde. De idioter fra HSV er med til at smadre min klub og de idioter fra min klub der inviterer dem indenfor og står side om side med dem når der skal laves ballade bør ikke være en del af FCK.
HSV er ikke FCKs venskabsklub. Det er et fåtal af fans der har et kedeligt venskab. Det kan man nok ikke forhindre, men hold FCK og klubbens navn uden om det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af bruger 147114
Forlæng karantænen til resten af sæsonen tak. Savner dem ikke
Skrevet af K.I.B 2.0
Så selv når der ingenting sker så er det også et problem??


Men der skete jo noget. Psykopaterne overfaldt stille og rolige fck fans i dortmund.
De lavede ballade i Viborg så det udløste en kæmpe bøde til klubben.
De overfaldt igen rolige fck fans på en rasteplads på Fyn.
Følger du ikke med eller hvad?
Skrevet af Yus84
Bløde babser: Kan ikke se problemet i at Urban Crew har et venskab med HSVs tilsvarende. Og det er ikke kun en fåtal. Mange fckere rejser til Hamburg og ser kampe osv. det er ikke ensbetydende med at der sker ballade. KBHSV sådan er det bare
Skrevet af mholmm
@BB

Helt enig. Og de Dortmund fans der deltager tip Brøndby kampe kommer jo ikke for fodboldoplevelsen eller den gode stadion pølse.
(Er i øvrigt selv både BIF og Dortmund tilhænger bare så det er på det rene)

Så stop nu med undskyldninger for at forsvare disse typer. Det er i vores alles interesse at der bliver ryddet op i fanmiljøet så vi fans der kommer for fodbolden og oplevelsen/stemningen får en god oplevelse.
Skrevet af Bløde babser
Bløde babser: Kan ikke se problemet i at Urban Crew har et venskab med HSVs tilsvarende. Og det er ikke kun en fåtal.


Problemet syntes jeg ellers jeg har fint beskrevet, så hvis man ikke adresserer det voldsaspekt der fylder så meget i det, er "jeg kan ikke se problemet" et ubrugeligt modsvar.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Soccerjedi
typer. Det er i vores alles interesse at der bliver ryddet op i fanmiljøet


Du kan da bare gå i gang med at rydde op, Dirty Harry. Så vidt jeg ved holder Alpha pause fra tribunen, så hvorfor samler du ikke mikrofonen op og indtager capo-tårnet? Det der flæberi uden nogen form for initiativ er sgu patetisk. Hvis du vil se forandring så må du gå forrest - du kan ikke forvente at andre gør det for dig. Alternativt er der jo langsiden, loungen eller håndboldhallen at kaste sig over.
Skrevet af Bløde babser
Underligt svar, Jedi.

At man ønsker voldstumperne væk har da intet med hvem der skal skabe stemning at gøre
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MesutCazorla
Alle, eller tæt på alle, klubber med en aktiv fanscene har venskabsklubber og det er ikke unormalt at man mødes og tager til fodbold sammen.

Som BB er inde på, så er det en fejlslutning at påstå FCK og HSV er venskabsklubber, for det er de ikke. En fraktion af hver klubs tilhængere har en relation til hinanden, men det er langt fra størstedelen af klubbens fangruppe eller selve klubben.

Samarbejderne handler ikke om vold, men om venskab. At vold så, som alle andre steder i samfundet - herunder også på og omkring terrasserne, er en del af det, er en anden snak.

Nej, det er faktisk ikke en anden snak, det er lige præcis relevant i denne snak, eftersom vold udgør en (alt for) stor del af det venskab. Hvis sektionen af FCK-fans, der har en relation til HSV Riot Crew, eller hvem de nu mingler med, ønsker at være best buddies, så må de hjertens gerne gøre det udenom klubbens navn og farver - det er der sådan set ingen, der ønsker at forhindre dem i.
Skrevet af Dr Phil
At vold så, som alle andre steder i samfundet - herunder også på og omkring terrasserne, er en del af det, er en anden snak.


Det er jo simpelthen intet mindre end psykopatsnak det der. Der er intet sted i samfundet, som i INTET sted, hvor volden fra hele grupper er så planlagt, kalkuleret, afstumpet og rå, som den er fra røvhullerne som står på "terasserne" og gemmer sig. Og når man så inviterer venner fra hooliganfraktioner i andre klubber, ved vi jo alle hvorfor de er der... det er sgu ikke fordi de ikke kunne få lov til at synge viser andre steder!
.
Skrevet af simonstof
Yus84

Nu er kbhsv ellers kendt for gerne st ville lave ballade på samme måde som nogle grupperinger omkring Brøndby.
Til kampen i Dortmund var der eftersigende aftalt et møde mellem frisport og kbhsv på en resteplads i Tyskland så de kunne slås.
Så nej det er rigtigt st officielt så er de bare venskabs fanklubber der støtter hinanden og vil se fodbold sammen. Men de fleste ved jo godt hvad det reelt handler om.
Det er sku nok heller ikke tilfældigt at der skete en del forskelligt i Viborg og at det var den dag der var ca. 70 fra Dortmund. Formegentlig 70 af dem så boykotter turen i parken fordi de skal registreres.
Alt det skriger sku til himlen.jeg håber virkelig der bliver ryddet op i det lort og vi kan blive fri for disse tosser.
Jeg håber ar Brøndby får brugt tiden her fornuftigt og får lavet et system der virker så man kan få bugt med det store problem der hersker.
Skrevet af Bechs
Bold.dk, stop nu med at citerer Ekstra Bladet hele tiden. Det er useriøst.!

Hvis man nærlæser artiklen bare en lille smule, så er det meget få påstande der er dokumenteret og der linkes heller ikke til nogle kilder.

Til gengæld påstår ekstra bladet en masse uden at vide det konkret.

Det er clickbait, sensation journalistik og det samme forsøger Bold.dk
annonce
0