Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Lyder da ellers meget konkret; Vi kan oplyse, at vi fra dagen har noteret cirka 70 deltagende tyske tilskuere i Brøndby-afsnittet til kampen i Viborg, lyder det fra Midt- og Vestjyllandspolitis pressetjeneste.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Tziki
Alpha invitere flere af guds børn til bold!
Skrevet af Söderbröderglöder
Kønt at se BB affeje KBHSV-affæren, spm om det er 5 venner der mødes i ny og næ. Flaget hænger med FCK’s gode vilje helt i front på klubbens officielle stemningstribune. Der er både flag, halstørklæder og tøj med logoerne på, og det er et af de mest sammentømrede klubvenskaber i Europa.
Det er ikke “bare lige”, og hvad en eller anden fyr, der bruger hovedparten af døgnets vågne timer på at hænge herinde mener, er de nu nok bedøvende ligeglad med på tværs af Sektion 12.

I Aalborg har vi haft god relation til Hammarby i snart 20 år, og rejser altså ikke frem og tilbage over sundet for at tæve løs på andre. Så det kan sagtens have en anden karakter. De har haft en enorm indflydelse på udviklingen på AaB’s tribune gennem mange år.
KatarinaMariaSofia
Skrevet af Sandhedenkommmeraltid
Så kom det endelig frem. Det siger at tyskerne styrede hele tribunen også pyroen, som var nøje planlagt på deres telefoner. Også derfor man stormede vagterne, så man kunne få alle de forkerte mennesker ind. Det blev endda sagt på tysk at de skulle stoppe, da man truede med at stoppe kampen. Pinligt at være brøndby fan, med alle dem der benytter klubben, som en undskyldning for at være voldelig.
Men hvem havde mon inviteret dem op? Det kan ikke være Alpha som kun vil klubben det bedste, det siger de jo selv.
En trist Brøndby fan
Skrevet af Bechs
Bløde babser - sender du lige et link til den pressemeddelelse Midt- og Vestjyllands Politi pressetjeneste har sendt ud?

Ekstra bladet linker i hvertfald ikke til den i deres artikel, så det er lidt svært at vide hvad præcis der stod i den pressemeddelelse. Jeg har ledt efter den, men har ikke kunne den.

Hvorfra ved eb at der var tyskere? Hvorfra ved de at det er Dortmund fans? Hvorfra ved de, at de var inde på stadion? Hvordan er de kommet frem til tallet 70? Hvor var baneløberen?
Hvorfra ved de at Alpha havde inviteret Dortmund fans til kampen?

Måske rigtigt.. måske ikke.!

Alt sammen er i hvertfald påstande eb skaber for at få
opmærksomhed og flere kliks.

Og der mest ærgerlige i alt det her, er at et “seriøst” medie som Bold.dk hopper med på den.

Få nu lidt kilde kritik.!
Skrevet af MesutCazorla
Hvis man nærlæser artiklen bare en lille smule, så er det meget få påstande der er dokumenteret og der linkes heller ikke til nogle kilder.

Måske skulle du have gjort mere, end bare at nærlæse artiklen en lille smule.
Skrevet af Bløde babser
Bløde babser - sender du lige et link til den pressemeddelelse Midt- og Vestjyllands Politi pressetjeneste har sendt ud?


Ingen andre end dig taler om en pressemeddelelse, så jeg begynder ikke at lede rundt efter noget ingen andre end dig mener er en faktor
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0