Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er fedt i er glade for signingen i AaB...., så kan alle vi andre jo mene hvad vi vil. Der bliver satset stort for at undgå nedrykning (respekt for det) og der skal såmænd da (formentlig) også "blot" 7-8 sejre til i de resterende 15 kampe for at overhale de nærmeste konkurrenter. Svært, men med en knivskarp Helenius, ikke umuligt.....
Gomez, det kommer meget an på hvad der sker i nedrykningsspillet. De indbyrdes kampe er 6 points kampe, så det giver ikke mening at sige man skal vinde halvdelen af kampene.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Som Brøndby fan, forstår jeg ikke i brokker jer, jo over oversættelsen, men de spillere der er kommet til, syntes jeg ser ret fornuftigt ud, og jeg vil da væde med at Helenius nok skal score 15mål pr. Sæson. Det vil være en skandale for superligaen hvis Ålborg rykker ned, så i må lige tage jer sammen, bare der ikke bliver på vores bekostning… det ville være en endnu stører katastrofe.
Han er det værd <3
En nedrykningsbonus simpelthen. Jeg tror ikke på at det bliver lukrativt at rykke ned, så skyder man sig selv i foden. Nedrykningsklausul tror jeg det hedder, bold.


Jeg tror mere du kan henvende den til skribenten, Emil Bellaiche, som jo dagligt ikke helt har styr på formuleringen i sine artikler.
AaB rykker ned desværre, men dejlig signing
Hvilket reklamebureau fandt på navnet Nordens Paris?

Og hvem i alverden synes det var en god ide? De har da bestemt ikke kørt rundt i Ålborg.

Noget helt andet er: Har ÅB virkelig råd til at give den månedsløn til en spiller?
annonce