Snak

Mere indhold efter annoncen
Den er mægtig! Det lyder super spændende. Der er helt sikkert stort potentiale. Vi har jo stolte traditioner mht. til amerikanere i AaB, så det bliver bare godt.
Og så kan han jo lige lokke sin søn med - det ville være kæmpe !!
Buuundesliga über alles...
Mere vigtigt er hvilken stil vil han spille. Aab har mange spillere der er gode på bolden og Aab spillede, sidste sæson, nok den bedste fodbold jeg nogensinde har set i superligaen. De skulle gerne hente en træner der vil have holdet til at spille flot fodbold.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Spændende - ville være fantastisk med en træner, der ikke kommer fra Superligaen.
alt det her lyder jo fint nok, men hvis han brugte Stabæl til at komme videre til en større europæisk klub og man mener i Norge at han er markant den bedste træner i Skandinavien, så er det vel også et spørgsmål om han er "værd" at satse på hvis man risikerer kun at have ham 1-2 sæsoner. Så kunne det vel reelt set være bedre at ansætte en Hjulmand til at videreføre KN projektet med at udvikle unge spillere, og så kan han få løbepas om 3-4 år.

Ingen tvivl om at Bob Bradley er en kæmpekapacitet, men der er vel ikke meget fremtid med ham i AaB. Var det Brøndby eller FCK der hentede ham, kunne jeg mere se et fremtidsperspektiv i det, da det ville kunne holde ham længere og han ville kunne lave bedre resultater i Europa (grundet større udgifter til transfers).
efter min mening er det amerikanske og danske landshold endda på nogenlunde samme niveau.

Det får vi at se om en måneds tid, men jeg mener egentlig at USA er en del bedre.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
TR1986: tak for hjælpen. :)

Af alle andre nævnte trænere er Bradley klart den mest kompetente, og nok også den af dem der er mest fleksibel hvad angår spillestil. Og som TR siger, begynder nogle amerikanere pludselig at vide hvem AaB er, og med de resultater de har leveret både herhjemme og i Europa, er det bestemt ikke utænkeligt der kan komme nogle penge i kassen den vej.
"Det er klart man ikke kan vinde fodboldkampe, så længe ens venstreback ikke kan score mål" - Jan Mølby
@marcorigoni
Tror du virkelig selv AaB vil ansætte en træner for så kort en periode? Det bliver selvfølgelig med øje på at bygge et nyt hold, om tager skabet om et par sæsoner. Derudover kan du jo bare se på, hvordan AaB har klaret sig i Europa når de har været ude. Jeg kan ikke se Brøndby, som har været en joke i snart 10 år skulle være mere interessante end AaB. De har intet vundet, intet vist i Europa, er sjældent med i Europa og er en yderst risikabel arbejdsgiver som træner. I AaB får man derimod muligheden for at bygge noget sundt op, som ender med mesterskaber og Europæisk succes.
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Vi har jo stolte traditioner mht. til amerikanere i AaB, så det bliver bare godt.


Er det Chris Rolfes 6 mål i 36 kampe eller eventuelt Marcus Tracys 2 mål i 21, du hentyder til?

;-)

Er der andre end Danny Califf,der har gjort det godt?
Har du først sagt A, er resten lige til, det er GF.
Mere vigtigt er hvilken stil vil han spille. Aab har mange spillere der er gode på bolden og Aab spillede, sidste sæson, nok den bedste fodbold jeg nogensinde har set i superligaen. De skulle gerne hente en træner der vil have holdet til at spille flot fodbold.


Jeg læste et stort interview med ham i forbindelse med at han røg til Stabæk - jeg har ledt og ledt, men kan desværre ikke finde det igen.

Her bekendte han sig til en teknisk orienteret posession stil. En af de første ting han gjorde var at hente Adu (tidl. FCN - nu Malmø) på en lejeaftale i Club Brugge. Adu spillede vist en stor rolle i det pasningsspil han ønskede at indføre i Stabæk.

Hvordan han er lykkedes med det aner jeg ikke, men Stabæk klarede sig da over forventning i sidste sæson.
I den her lange artikel bliver der kort nævnt et kompakt 4-4-1-1-system. Det rimer jo umiddelbart rimelig fint på AaB a la Kent Nielsen, men der er selvfølgelig og heldigvis mange nuancer foruden talkombinationen.

http://sportsworld.nbcsp…s-football/
annonce