Snak

Mere indhold efter annoncen
@thomasjn

Nej det tror jeg absolut ikke. Men når vi taler om en tidligere landstræner der har været i spidsen for USA og bruger Stabæk som springbræt for at komme videre i Europa, så lur mig om ikke også AaB bliver tvunget til en ligende klausul. Og så kan AaB risikere at miste ham efter 1-2 sæsoner - det er det jeg mener med mit indlæg.

Vi kan vel alle blive enige om at det vil være noget af et scoop at AaB og hente ham, hvilket også vil gøre ham eftertragtet andre steder - AaB kan vel næppe være hans drømmeklub hvis han ønsker at komme ud i Europa.

Brøndby er interessante fordi de har pengestærke mennesker og stadigvæk har det næsthøjeste spillerbudget, så der bliver løbende bygget på fra en anden hylde end det AaB kan tilbyde (PS. jeg er FCKer så ikke fordi jeg er forblændet af BIF). Tror du ser for stort på AaBs muligheder. Med FCK, BIF og FCM så vil AaB i de næste 2-3 år få overordenligt svært ved at blive danske mestre. Og tilbage til starten - Bob Bradley vil videre i Europa så han kommer ikke til AaB for at lave et langsigtet projekt.
Hvis Bradley ER Skandinaviens bedste træner og søger efter en større klub i europæisk sammenhæng, kan jeg ikke forestille mig, at han skulle vælge AaB. Der ligger en del udfordringer i forhold til at leve op til de seneste par sæsoner med en ung trup og begrænset økonomi, så jeg ville ikke undre mig, hvis nogle ultra ambitiøse trænere ville se jobbet som risikofyldt i forhold til en potentiel fremtidig ansættelse i en større europæisk klub.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Du glemmer vist den habile Peter Woodring fra midten af 90´erne ;)
Han passer perfekt til AaB, når det nu ikke kunne blive til en forlængelse med Guld-Kent. Hjulmand er helt ved siden af som træner i lige netop AaB. Man må ikke være så fastlåst (eller dedikeret) til et bestemt spilsystem i en klub som AaB, selv om vi har offensivt har typerne til Hjulmands system. Vi ville gå helt kolde med så højt et pres og en falsk 9´er. End of discussion.
Alles für AaB... eller noget
Nu har klubber som Brøndby og FCM egentlig ikke flere penge end AaB, nærmest tværtimod. De bruger bare mange flere penge og tærer voldsomt på egenkapital, og det er ikke det samme.

Dog har begge klubber - i øjeblikket - pengemænd i ryggen, men det hviler unægtelig på et spinkelt grundlag. Det er kun FCK, der reelt har økonomi til et efter danske forhold meget højt spillerbudget.
HELT enig RS. Ingen tvivl om at Hjulmand er dygtig. Men han viste i CHL at han, uanset modstander, vil bevare samme spillestil, og det gjorde jo at FCN fik tæsk og var direkte pinlige i CHL.
Derimod har vi fx set at Kent Nielsen ved hvad det vil sige at være resultat-orienteret. Efter en periode med mange kampe valgte KN fx at parkere bussen mod SIF og vandt 2-0, . Hjulmand ville bare spille og spille. Og samtidig så synes jeg også at Hjulmand er alt for selvsikker og højrøvet til det nordjyske.
Hjulmand, højrøvet? Det er ihvertfald noget han ikke er.
Forza Napoli Sempre!
Jeg synes han var skide træls at høre på i hans sidste sæson i FCN. Når han var på TV så var det aldrig hans egen skyld.

Personligt husker jeg kun Bob Bradley fra hans tid som landstræner for USA, og om han er et godt emne ( hvis B.T.´s artikel ellers taler sandt ) for AaB vil jeg overlade til mennesker med et mere indgående kendskab til branchen end jeg selv besidder. Herunder linker jeg et 25 min. interview fra Stabæk TV med Bob Bradley:

https://www.youtube.com/…3bKyqc6uVBQ

Et indtryk jeg gjorde mig var at i Bradley vil AaB næppe få en cheftræner med hang til spin i de sociale medier eller tabloid pressen - men en fagligt som menneskeligt erfaren, dedikeret og værdig evt. arvetager til Kent Nielsen. Det er der helt sikkert andre træner emner der også er - men indtil AaB selv præsenterer manden som fik jobbet er det altsammen spekulationer.


Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
annonce