Snak

Mere indhold efter annoncen
Er han virkelig så god?

Jeg ved, som alle andre herinde, at tingene kan gå meget hurtigt i fodbold, men at en cheftræner forlader en klub efter et år, med relativ succes og en trup i fremgang, fremstår en smule fattigt i min bog og ikke videre heldigt, hverken for manden selv eller klubben. Det sidste pga. at det kontraktligt er muligt for Cifuentes at finde en ny klub midt i opbygningsfasen af sit nuværende mandskab.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Det hvar så med Hammarbys förra tränare Milojevic. Han kom i sommar, Rosenborg visade intresse nå i december, men få i Hammarby förstod hvorfor ham var intressert av at gå til en klub i sidled. (Se vad Tias skrev om uförlöst potentiele). Rosenborg takket nej till Milojevic og ham blev fyret av Hammarby för mistet tillid. Og nå? Cifuentes?
Jeg er ikke enig i at Rosenborg er en klub på niveau med Hammarby. Rosenborg er Norges ubetinget største klub gennem de sidste mange årtier. De er klubben man gerne vil slå i Norge (og det er der så en del klubber der er lykkedes med de sidste år).

Jeg kan godt forstå at man føler tilliden mangler hvis ens træner går rundt og snakker med andre klubber når der ikke er indbyrdes forståelse af at det er OK. Man må cleare sådan noget internt inden man går ud og afsøger markedet for bedre tilbud.
FCK-fanboiii, men stor sympati for alle hold der spiller flot fodbold, hvilket man desværre ikke altid kan sige om FCK.
annonce