Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: AaB-træner er detaljer fra Hammarby

fre 7. jan 2022

Svenske Expressen skriver, at AaB-træner Marti Cifuentes blot er detaljer fra at skifte til Allsvenskan-klubben Hammarby.Læs hele nyheden her
Bum bum
Forza inter!!!!!!💙🖤 OB i dk 💙
Det nåååe lårt
FORZA! DE RØDE!!! Gode fodboldoplevelser: AaB-Sampdoria 0-0 Celtic-AaB 0-0 KAA Gent-AaB 1-1 AaB-Villareal 2-2 AaB-Celtic 2-1 ...og meget mere
Hmm, jeg vil da mene at AaB er en større klub en Hammarby, så fatter ikke han vil der til. giver ikke ret meget mening. og det køre fint for holdet så hvorfor starte forfra et nyt sted?? man kan jo frygte der er lidt konflikt et sted siden han søger væk..
Ja AaB er jo så ikke åbenbart ikke en mere aktraktiv klub en Hammarby. Hammarby er vel også et top 3 hold, hvor AaB kæmper om at være top 6 hold. Tænker lønposen er det der har været afgørende.
Men kan Hammarby virkeligt tilbyde så meget mere i løn?
På tilskuersiden er de ekstremt interessante, men lyder lidt mærkeligt
Han stikker vel af, inden han bliver fyret i AaB. Smart nok.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Jeg begræder ikke Cifuentes afgang. AaB har kun glimtvis spille underholdende under spanierens ledelse. Sandheden er jo den, at AaB har scoret langt de fleste af sine mål på dødbolde.
Hammarby har en sindssygt fed fanscene og er en Stockholm-klub. Selvfølgelig er det sjovere end AaB.

Edit: Jeg er imponeret over AaB´s fanscene denne sæson, og Aalborg er en dejlig by, mens AaB en fed og traditionsrig klub. Ikke sådan ment.
Passionen i Hammarby er bare et niveau større. Det er en stor klub i Stockholm, fedt stadion og stor fanskare, og dermed Sverige, og så spiller det nok også ind at Zlatan ejer klubben.
Spændende sted at være for en træner, selvom niveauet i Allsvenskan er lavere end den danske Superliga.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Den svenske liga er klart dårligere end superligaen og AAB vil være 65-35 favoritter mod Hammerby.

Så mit bud er st der er konflikt et sted og at AaB gerne vil af med ham.
annonce