Snak

Mere indhold efter annoncen
Helt riktigt. Aab ses ikke som en liten klub i Sverige, men Hammarby er den klub med störst potentiale i Sverige förutom Malmö. Når ikke pandemihelvetet hvar hade kluben 25 000 tilskuer. De har også, med svenske mått, en hel del penge.
"Den svenske liga er klart dårligere end superligaen"

Det hører man tit, men hvordan er den det?
AaB ville sgi da ikke være 65-35 favoritter mod Hammerby - selv med meget rød/hvide AaB briller på, vil det være noget totalt nonsense og skrive sådan
Is it cold in his shadow?
Jeg vil tro, at Cifuentes er utilfreds med posen af penge til indkøb og måske også egen løn. Hammerby kan have lovet noget bedre. Hvis det sker, skal der formentlig helt ny spillestil til igen og det er noget rod og koster point.
Den er på plads.
Specielt konen vil gerne retur til Sverige og hun kommer fra Stockholm.
De er ikke faldet til i byen som familie.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Disclaimer: FCK fan, bor i Stockholm (2015-nu). Har fulgt Hammarby sporadisk seneste 3 år, men kan ikke kalde mig "bajenfan".

Hammarby / Bajen er i mine øjne den klub i Skandinavien med det største uforløste potentiale. Med den fanbase og placering burde klubben rimeligvis kunne forventes være med i guldkampen hvert år og spille europæisk hvert andet år i snit. Det er dog langt fra tilfældet. Jeg kan godt lide AaB og den udvikling klubben har været inde i under MC synes jeg så spændende ud, men jeg kan også godt forstå hvis "projekt Hammarby" er tiltalende for en ung og ærgerrig træner.

Det der taler for at han kan gøre det Jakob Michelsen ikke kunne, er at han har en fortid som træner i AIK så han kender kulturen.

FCK-fanboiii, men stor sympati for alle hold der spiller flot fodbold, hvilket man desværre ikke altid kan sige om FCK.
JytteRolf

Skulle det spille ind, at Zlatan ejer klubben!? Sikke noget sludder.
Så vidt jeg ved vil Hammarby helst købe Zlatan ud af klubben, og gøre klubben ejet af medlemmerne.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Zlatan ejer ikke Hammarby.
~~~
Fodboldmæssigt ville AaB spille op med Hammarby, men Hammarby har det højeste tilskuergennemsnit i hele Skandinavien.
KSDH
annonce