Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8000Aarhus1880
Basken Mener du helt seriøst, at fordi SIF, som oprykker får en 3. Plads dermed er en større klub end AGF eller er det bare for at provokere? Agf kan Ca tilbyde det dobbelte i løn og har derudover et setup og en fanscene, som bedre ville kunne forberede en spiller til et skridt videre. At Carstensen så nok ikke er realistisk for AGF lige nu, er en anden sag. Agf var jo heller ikke pludselig en større klub end Brøndby i 2020, fordi man fik bronze og endte over Bif. Måske det kunne tænkes, at Tobias Bech er tiltrukket af en højere løn, større by og større fanscene. Det er set før i hvert fald.
Skrevet af basken
@The Legend

AGF mangler vel bare en ordentlig back til når de skal spille Champions League xD

@8000Aarhus1880

Jeg kan godt forstå I kigger misundeligt til storebror i det smukke søhøjland. Man kan jo bare se på tabellen for at se hvorfor SIF er en større klub. Hvem skal spille Europa næste sæson og hvem var 1 sølle point fra at rykke ud?
Der er ingen ære i at være nummer 2 - Ikast-Herning Fusionen - Ægte vestjysk plastik siden 99
Skrevet af Nickdkinter
Basken og i sælger ud da i har en ejer som kun vil sælge. Også ryger i ned næste sæson. Fedt ikk
Skrevet af skkh
Bech kommer til at smadre sin karriere, hvis han tager det skifte. Jeg håber, han skeler til Lucas Jensen, der fik alt den spilletid han måtte ønske i VFF, men valgte at fælge agentens og pengepungens ønsker og tog til OB. I dag piller han næse foran 700 tilskuere i Vendsyssel FF. Det er åbenlyst, at Tobias får minimum ligeså meget - hvert fald sportsligt - ud af at forlænge med Viborg.

Seneste eksempel kan være Frederik Brandhof. Fuld tid i alle kampe og kæmpe rolle i Viborg. Har vel slået ok til i agf, men har kæmpet for overlevelse hele foråret og var mest bænkevarmer i efteråret. Jeg har ikke set ham smile i denne sæson.

Nej, et skifte, jeg frygter og som giver mening, er, hvis Bech tager til Silkeborg. De skal nok passe på ham og udvikle ham. Men bliv nu i Viborg.
Skrevet af Toon Toon!
MKilgallon

Ah husker du Verhagen? Den sag alene er jo nok til at gøre Viborg til et større galehus end AGF de sidste 5-10 år.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af 8000Aarhus1880
Basken Godt at se, at du bare er der for at trolle. Var ved at være bange for, du var seriøs. I skal vel også på jagt efter spillere i Brøndby, Aab og OB, nu hvor I er blevet så stor en klub?
Skrevet af skkh
Toon Toon!

Haha, klyng du dig bare til det halmstrå. Jeg er overrasket over, I ikke har købt Larnes 3 bedste spillere som I gjorde det med Dila Gori i sin tid. Hvad med en ny målmand fra Sverige, I kan mobbe ud? ;-)
Skrevet af Lucius
Han vil aldrig vælge Agf. Han har større ambitioner
Grøn i sjælen
Skrevet af basken
Jeg kan ikke se der skulle være interessante spillere i Brøndby, Aab og OB, men godt trollet ellers ;)

KSDR!
Der er ingen ære i at være nummer 2 - Ikast-Herning Fusionen - Ægte vestjysk plastik siden 99
Skrevet af Sassy
Vildt så stort storhedsvanvid både Viborg og Silkeborg folk har fået på ingen tid. Lidt nuttet faktisk. OT: han ville passe godt ind, men er lidt tivivl om han kan klare det markant større pres som han ville blive udsat for i Århus.
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Det ville være uhørt uambitiøst af Bech, hvis han vælger at skifte til AGF. Han har allerede nu niveau til en klub i toppen af ligaen, og må som minimum være interessant for klubber i Holland og Belgien. Der var i øvrigt for noget tid siden rygter om, at han skulle være scoutet af klubber i Bundesligaen, så nej et skifte til AGF giver ingen mening for Bech.
Skrevet af Karhor
Hehe, lidt nuttet, at høre GF´er tale om folk, der har fået storhedsvanvid...
Skrevet af 1896
Århus-folket ville sikkert sætte pris på, at vi omtalte deres elskede GF i mere rosende og ærbødige vendinger, og det ville da også normalt være på sin plads.

Men lige i øjeblikket, hvor gymnastikforeningen udefra betragtet ligner en rygende ruin på nippet til at totalimplodere, er der vel alle grunde i hele verden til at gå langt uden om det virvar. Specielt for en ung og relativt uprøvet spiller som Tobias Bech.
Skrevet af haraltidret
Tænker Viborg forlænger kontrakten.
Fredberg og Bech er jo i forhandlinger om dette.

Og så ryger han til udlandet om nogle år for et meget fint beløb.
Men pt. er der ingen grund for at Viborg skal slippe ham billigt!
AGF har et lønbudget der er meget større end Viborgs, så de kan tilbyde ham en lønpakke Viborg ikke er i nærheden af at kunne matche. Men jeg tror nu AGF ville være fint tilfredse med at snuppe ham gratis til januar
Skrevet af horses in blue
Han bliver nok lige så stor en succes som Kahl har været i GF :-)som blev meldt helt op fordi han spillede et par gode kampe.
Skrevet af JLS
Tænker ikke AGF har 35-40 mio til at købe Bech fri.


Ahaha - med et halvt år tilbage af kontrakten.. Er svært, at vide om man skal grine, eller skraldgrine.. Det er sq da ikke et spørgsmål om, at VFF vil slippe ham, men et spørgsmål om, hvad han selv vil.. Han kan endda være gratis til jul for crying out loud - uanset om det er AGF, eller en anden, eller for den sags skyld en helt tredje.. :D
Skrevet af MKilgallon
Lad os se JLS.
Jeg tænker at Bech forlænger inden andre kan tilbyde ham en kontrakt.
Og det vil jo være håbløst dumt af ham at tage til AGF.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af TheGreenOne
Han er Viborg-knægt! Kan på ingen måde se ham tage til AGF(hvad skulle de sportslige ambitioner for et sådan skifte også være?).
Hvis han tager afsted bliver det nok til udlandet. Men mon ikke han tager nogle flere superliga år i Viborg først for at afpudse færdigheder og bygge nogle kampe på.
Skrevet af alexis
Altså hvis man spiller i Viborg og Agf gerne vil have en så siger man ikke nej. Uanset hvad Viborg fans tror så er der bare kæmpe forskel på de to klubber.
Skrevet af MKilgallon
Hahahahahaha Alexis, der faldt jeg godt nok ned fra stolen.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce
0