Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ville være uhørt uambitiøst af Bech, hvis han vælger at skifte til AGF. Han har allerede nu niveau til en klub i toppen af ligaen, og må som minimum være interessant for klubber i Holland og Belgien. Der var i øvrigt for noget tid siden rygter om, at han skulle være scoutet af klubber i Bundesligaen, så nej et skifte til AGF giver ingen mening for Bech.
Hehe, lidt nuttet, at høre GF´er tale om folk, der har fået storhedsvanvid...
Århus-folket ville sikkert sætte pris på, at vi omtalte deres elskede GF i mere rosende og ærbødige vendinger, og det ville da også normalt være på sin plads.

Men lige i øjeblikket, hvor gymnastikforeningen udefra betragtet ligner en rygende ruin på nippet til at totalimplodere, er der vel alle grunde i hele verden til at gå langt uden om det virvar. Specielt for en ung og relativt uprøvet spiller som Tobias Bech.
Tænker Viborg forlænger kontrakten.
Fredberg og Bech er jo i forhandlinger om dette.

Og så ryger han til udlandet om nogle år for et meget fint beløb.
Men pt. er der ingen grund for at Viborg skal slippe ham billigt!
AGF har et lønbudget der er meget større end Viborgs, så de kan tilbyde ham en lønpakke Viborg ikke er i nærheden af at kunne matche. Men jeg tror nu AGF ville være fint tilfredse med at snuppe ham gratis til januar
Han bliver nok lige så stor en succes som Kahl har været i GF :-)som blev meldt helt op fordi han spillede et par gode kampe.
Tænker ikke AGF har 35-40 mio til at købe Bech fri.


Ahaha - med et halvt år tilbage af kontrakten.. Er svært, at vide om man skal grine, eller skraldgrine.. Det er sq da ikke et spørgsmål om, at VFF vil slippe ham, men et spørgsmål om, hvad han selv vil.. Han kan endda være gratis til jul for crying out loud - uanset om det er AGF, eller en anden, eller for den sags skyld en helt tredje.. :D
Lad os se JLS.
Jeg tænker at Bech forlænger inden andre kan tilbyde ham en kontrakt.
Og det vil jo være håbløst dumt af ham at tage til AGF.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Han er Viborg-knægt! Kan på ingen måde se ham tage til AGF(hvad skulle de sportslige ambitioner for et sådan skifte også være?).
Hvis han tager afsted bliver det nok til udlandet. Men mon ikke han tager nogle flere superliga år i Viborg først for at afpudse færdigheder og bygge nogle kampe på.
Altså hvis man spiller i Viborg og Agf gerne vil have en så siger man ikke nej. Uanset hvad Viborg fans tror så er der bare kæmpe forskel på de to klubber.
Hahahahahaha Alexis, der faldt jeg godt nok ned fra stolen.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce