Snak

Mere indhold efter annoncen
Præcis Kompis.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Men har Jon ikke spillet af lort selvom han har spillet meget af foråret??
Jon har været en katastrofe hele sæsonen og især hans røde kort i Larne-hjemmekampen, som gjorde AGF til grin. Tillykke til den næste klub og tak for det gode han trods alt har givet
AGF kan ikke rykke ned. Det sendte ledelsen et klart signal om ved at fryse sin dygtigste offensivspiller ud og sætte en 16-årig ind. Nu ser alle, hvor tåbeligt det var.

Det gode ved det nye AGF er, at vi ikke længere kan læse alt i pressen.

For mig en fremmed vinkel.
Fodbold er en del af undeholdningsindustrien, og hvis den underholdning alene var det der sker inden for kridtstregerne i 2 x 45 minutter, så var der, hvad min behovsopfyldelse angår, alt for mange ørkenvandringer.
For mig er Fascinationen:fodbold kombinationen af et skønt spil til to mål PLUS alle de begivenheder, historier, skandaler, rygter, som luften heldigvis altid er tyk af.
Så jeg vil personligt gerne kunne ´læse alt i pressen´, … NB: der relaterer sig til udøvelsen af deres metier.

Andre kan have andre opfattelser, hvor f.eks. et (fan)forhold til en klub, og ønsket om dennes succes, er det primære.
Not for me.
Det gode ved det nye AGF er, at vi ikke længere kan læse alt i pressen.


Igår kunne man læse sponsorernes utilfredshed og usikkerhed om forlængelse på EB (eller BT)…
Det var EB.

Men det er jo ikk kommet fra klubben af, at de holder øje med resultaterne og placeringen. Det kommer jo fra sponsorerne selv… Så der ingen i/omkring agf som har lækket det.
Moral er godt.....
Ét dårligt vindue kan jo risikere at sætte en transferstrategi år tilbage.


Der skete i Vejle i sommeren ´21, og det koster nu en tur i 1. division. Klubben tog konsekvensen i vinterpausen og indsatte en ny sportschef, der har præsteret et fornuftigt transfervindue op til forårssæsonen. Det er lidt galehus-agtigt at skifte sportschefen efter kun et halvt år, men sommetider er det udførte arbejde bare så ringe, at perspektiverne ikke er til at få øje på. Så er det bedre at tage konsekvensen med det samme.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Med afstand en af de mest usympatiske spillere i Danmark de sidste 20 år
Få nu bjørnebanditten smidt på porten i en fart. Alt har jo været lort siden han fik fyret DN´s assistenter og selv lavet nogle dårlige valg, både på personale og spillersiden.
Sportsdirektør af navn og ikke af gavn.
annonce