Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Ajax-dansker på vej til AGF

Skrevet af bold
ons 26. jan 2022

Eskild Dall er angiveligt på vej væk fra Ajax, da han i stedet fortsætter karrieren hos AGF på en lejeaftale, erfarer Ekstra Bladet.Læs hele nyheden her
Skrevet af Rundsaven
Hvem?

Edit: måtte Google da jeg aldrig har hørt om ham. Tog fra Silkeborg i 2020.

Edit2. Som der også står i artiklen… godmorgen mangler min kaffe..
Skrevet af Notler
Tænker jeg også - aldrig hørt om ham
Hvid indtil jeg dør..! AGF siden 1989 Man Utd siden 1999
Skrevet af GoddagFolkens
Mener han var fra Silkeborg og gjorde det ret godt der!
Skrevet af GF'er
Ret imponerende ikke at have hørt om ham. Han er en talentfuld angriber, som dog ikke har udviklet sig helt som Ajax havde ønsket. Han scorer dog stadig masser af mål. Bliver fedt at se om han kan udfolde sit talent i Aarhus
Skrevet af mimsdk
Ja dygtig spiller fra Silkeborg IF
Skrevet af Juniorx
Den Agent der i 2020 var med til at få ham til Ajax er nu talentchef i GF, så det giver jo mening at han har kontakt til ham endnu.

Men er lidt spændt på hvad han kan. Om han kan spille kant eller om han skal konkurrere med Paddy, Kumonowski og Ammitzbøl om en plads som 9´er
Skrevet af JytteRolf
Hvis Ajax bare troede på ham en lille bitte smule blev han ikke lejet ud.
Håber det lykkes i AGF.
HB Køge. Ikke så meget fikumdik.
Skrevet af Osteopaten
Kæmpe talent og ligeså stort potentiale. Spændende med agf, og mulighed for superliga debut. Har set ham gennem ungdomsafdelingen i Silkeborg og har altid spået ham en stor fremtid.
Skrevet af LOPPOL
Hahaha, Rundsaven

Vi har alle været der!
Skrevet af Slettet(351118220707)
Eskild Dall (SIF/Ajax) eller Gustav Mogensen (AGF/Brentford) er vel begge gode muligheder for AGF at hente hjem til DK.
Men det kommer vel også an på om spillerne tror der er mere spilletid i AGF for unge spillere i fremtiden end der har været i fortiden.
Skrevet af TheUnitedWay
Velkommen til GF! :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BoroDane
Eskild Dall (SIF/Ajax) eller Gustav Mogensen (AGF/Brentford) er vel begge gode muligheder for AGF at hente hjem til DK.
Men det kommer vel også an på om spillerne tror der er mere spilletid i AGF for unge spillere i fremtiden end der har været i fortiden


Det er selvfølgelig en overvejelse alle unge spillere skal tage, men det er bestemt blevet bedre de seneste år. Hausner, Grønbæk er mere eller mindre faste, Bundu er også slået igennem efter han kom som helt ung og Ammitzbøll har også fået mange chancer. Læg dertil de andre unge faste spillere som Kahl, Andersson og Bisseck. Den unge Thomas Kristensen er også at finde i førsteholdstruppen. Der er bestemt ikke længere fokus på at hente aldrende nulbonner som fortidens ledelse synes var en god idé. Den ros skal PC have.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Beenhakker
Meldingerne fra Holland går på at han ikke er god nok teknisk. Han spiller vist nok stadig ungdomsfodbold på dispensation.

https://www.tipsbladet.dk/nyhed/benelux/ekspert-om-ajax-dansker-teknisk-ikke-god-nok
Skrevet af Aalborg United
"Det går ikke godt, hvis jeg skal være ærlig. Han er et år ældre end sine medspillere, men han er stadig ikke fast starter. Han har lavet nogle mål i denne sæson, og han er en ægte måljæger, men teknisk er han ikke god nok, siger Thijs Zwagerman, der er redaktør på mediet Ajax Showtime, til Tipsbladet.

- Ajax har brug for en angriber, som man kan give bolden, og så kan han holde på den. Dall er ikke sådan en angriber. Han er en god afslutter, og han laver mål, men i opbygningsspillet er han usynlig for tit. Hans fremtid i Ajax ser ikke god ud lige nu, siger Thijs Zwagerman."

For dårlig til Ajax. AGF er nok en fin mulighed for at komme i gang med senior karrieren :)
Skrevet af Math553e
Gad vide hvor lang snor Ajax´ skandinaviske scout, John Steen Olsen har nede i Holland? Det er efterhånden en hel håndfuld spillere, der inden for de seneste 5-6 år er blevet vejet og fundet for lette til Ajax.

Nå men Eskild Dall lyder meget spændende. Er lidt nervøs for den manglende seniorerfaring, men en kort lejeaftale kan nok afdække om han kan begå sig i klubben. GO for it, Stig Inge.
Skrevet af 44
Har svært ved at komme fast i start formationen på Ajax´s U-18 hold, hvor han spiller på dispensation, men alligevel tror AGF på ham. Med en anden spillestil kan han sagtens få succes, det er Luca Pfeiffer jo et glimrende eksempel på.
Skrevet af Lebongo
Han kunne nemlig godt blive pisse giftig! Shit jeg synes det en spændende fyr de hiver ind der. Med til historien høre det vel også at Ajax i denne sæson har fisket et kæmpe talent i Heerenveen. Han er blot 16 år, hollænder og scorer allerede mål. Knægten hedder Yoram Boerhout.
Skrevet af Eskapisten
Gad vide hvor lang snor Ajax´ skandinaviske scout, John Steen Olsen har nede i Holland? Det er efterhånden en hel håndfuld spillere, der inden for de seneste 5-6 år er blevet vejet og fundet for lette til Ajax.

Jeg tænker, at man har ret lang snor, når man har fisket Zlatan og Eriksen. Herudover kan Steen Olsens arbejde jo være fint nok - der er jo også et element af, at klubben skal udvikle spillerne rigtigt, når de er hentet.
Skrevet af SotD
Mener han var fra Silkeborg og gjorde det ret godt der!


Det kan jeg pure afvise. For han fik aldrig debut for SIF.

Han var et stort talent - det giver vel sig selv, når Ajax køber ham...

Ærgerligt at han ikke havner i SIF på lejeaftale. Med Alexander Lind gen-skadet, så er der efterhånden ikke lang vej til spilletid i angrebet. Han ville velsagtens være 1. indskifter - præcis som tilfældet bliver for AGF.
Silkeborg IF
Skrevet af Alerts
Meldingerne fra Holland går på at han ikke er god nok teknisk. Han spiller vist nok stadig ungdomsfodbold på dispensation.


Ja det et rigtigt. Man får bare dispensation, hvis ikke talentet rækker.
Jeg spiller selv 1. års junior, selvom jeg er 47.
AGF siden 1880
annonce
0