Snak

Mere indhold efter annoncen
Når man ikke kunne få Kamaldeen, så må man jo nøjes . ;-)

Held og lykke til Daramy, tror desværre for ham, der er lang vej til succes i Ajax med de offensive spillere, de råder over. Spår ham ikke meget spilletid. Så umiddelbart et forkert valgt, men han må meget gerne modbevise mig!
Jo han har spillet forrygende det sidste halve år, men udviklingen er først begyndt nu. Derfor tror jeg desværre, udviklingen for Daramy går i stå og han ender i en dårligere klub end FCK inden for 1 år grundet manglende spilletid
FCN siden 2006
Ærgerligt han smutter, men perfekt valg for Daramy. Hans teknik trænger til finpudsning og Ajax er det perfekte valg til at blive bedre teknisk. Hans udvikling har dog været rigtig positiv i FCK og det kunne måske være godt for ham at bruge minimum et år mere i klubben, hvis han fortsætter med at udvikle sig, i stedet for at tage til en ny klub, hvor man aldrig ved hvordan man falder til.
Ikke solgt endnu
FCK vil gerne hente de bedste unge spillere fra Skandinavien, så er det måske også et godt signal at sende, at præsterer du så står FCK ikke i vejen hvis det rigtige bud kommer
Han er squ en klog ung mand den unge Mo
Nu kan jeg ikke lige huske hvornår han har udløb, men hvis det er til næste sommer, så kunne man have forlænget med 1 år og så skippe ham.

Men det ville jo indebære, at han selv ønsker at forlænge med et år, men det har han jo ikke mange grunde til at gøre.
Synes det er et rigtig spændende skifte. En fornuftig pris som FCK kan være tilfreds med. Vi skal lige huske at det er sjældent at danske spillere sælges for kr. 100 mio fra superligaen, så synes FCK har solgt fornuftigt her.
Og mon ikke der er råd til en god erstatning når man lige har landet 100 mio.

For Daramy og set danske landshold der synes jeg også at det er fedt skifte. Kan se flere skriver at han får det svært med den konkurrence der er i Ajax.
Omvendt bliver han nok også sat bedre i scene med bedre medspillere og dermed kan levere på et højere niveau. Ajax er jo kendte for at være gode til at implementere unge spillere så mon ikke MO er i startopstillingen for Ajax i løbet af det næste års tid.

Kan ikke se der er nogle tabere i denne handel.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Hvordan det nogensinde kan være en dårlig idé at sælge en spiller til et rekord højt beløb, kan man kun undres over.
Daramy har et stort potentiale, men skal vi være helt ærlige, har hans niveau kun været exceptionelt i starten af denne sæson. I sidste sæson, så man i glimt hvad han kan, men alt for ofte manglede der slutprodukt.

Lad os lege med tanken, at Daramy fortsætter sit høje niveau resten af sæsonen, hans pris stiger 30-50 millioner, men længden af kontrakten, vil gøre at prisen så vil falde tilsvarende. Er Daramy i topform nok til et mesterskab? Måske. Er 100 mio her og nu og x antal forstærkninger nok til et mesterskab ? Måske.
Muligheden er også at Daramy falder tilbage i sidste sæsons præstationer, og så står man med en spiller med meget potentiale, men kun 1 år tilbage af kontrakten. Og nok ikke 100 mio pris.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
@Rambo92
Den reelle forskel er at MO er et dansk talent med historik i DK - ikke hentet ind fra et akadami i Afrika med eneste tanke = videresalg
Fint skifte til en stor klub. Jeg ser fine muligheder for spilletid, når han selvfølgelig har vænnet sig til ligaen og spillestilen

Årsløn 4,8 mio kr.
annonce