Snak

Mere indhold efter annoncen
Er enig med dig i, at det er latterligt. Men det ændrer ikke på, at hvis du ved lidt om den lukkede del af fodboldmiljøet, så ved du godt hvem der angreb Huset i går aftes. Så stop nu med det der uskyldig indtil andet er bevist, fordi det ikke er en retsal det her, og hvis du kender nogle der har et forhold til fanmiljøet, så vil ingen påstå at det ikke har været fck der stod bag.

Hvis bold.dk bringer en artikel som direkte anklager FCK fans, eller andre grupperinger for den sags skyld, kan sagen ende hos Pressenævnet hvis det viser sig at være forkert.

Det er muligt at bolds forum ikke er nogen retssal, men trods alt gælder uskyldig indtil andet er bevidst stadig - også udenfor retssalene.

Hvis det er velkendt hvem som stod bag, hvorfor går man så ikke til politiet og lader dem gøre deres arbejde?
Er det Snitches Get Stitches mentaliteten som har overtaget?
Farvel og tak, bold.dk
Kære voldsparate hooligans: Ved I hvornår i blev programmeret til at tro nogen hader jer og at I skal hade dem tilbage? Ved I hvem det stod bag den programmering? Tænk selv!
Det mest opsigtsvækkende er at Alpha har et klubhus. Hvem er de her voldelige spejderdrenge?
Men Alpha var ude og melde ud at det der skete i Dortmund ikke var dem. At de ikke var vildelige og at de tager afstand fra al vold.
Hvis, og med streg under hvis, hvorfor skulle FCK og HSV så angribe Alpha nu?

Er Alpha alligevel skyldige i vold?


Dit udgangspunkt er forkert.
Alpha har været ude og bekræfte de havde folk i Dortmund.....og at de ikke kunne tage afstand fra at folk lod sig rive med.
Med andre ord, de er 100% skyldige i de voldsanklager vi smider efter dem. Hvis du er i tvivl så lyt til mediano hvor Gisle holder mikrofonen for dem en times tid.

Så svaret er at din præmis er forkert. Alpha er nogle taberagtige voldstyper. Jeg har ikke et sekund ondt af dem. Men jeg er mere bekymret hvis FCK har været inde over. Det vil være meget grimt.

En anden ting er så at BIF fans jo er ret hykleriske. Hver gang der er en episode som den i Dortmund skal vi høre på det er de få og at de mange vil det til livs.
Alligevel står "de mange" og tageer ikke afstand til Alpha. De mange begræder at Alpha ikke slår på trommer og synger sange på stadions.
De mange tager med andre ord ikke mere afstand til de få end det i hvert tilfælde ikke skal gå ud over stemningen på stadion at tage et opgør med volden.
.......det ret pinligt at være vidne til "de mange".
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Kære bold.dk: Hvad har denne artikel egentlig med en bold at gøre?
Det ku da også være Midtjyllands fans som er provokeret af i nu kommer og overhaler dem :D
Eller en masse Brøndby fans der vil gøre oprør mod Alpha’s seneste opførsel.
Alpha er en uafhængig gruppe som tror de kan styre Brøndby og når de ikke længere kan det, så kaster de med sten selvom de bor i glashus.
De vil have navne på ejerkredsen, men samfundet vil også gerne have navne på alle ballademagerne i gruppen?
Den kloge narre den dumme og køber klubben.
Sidste søm i kisten for Brøndby er at få fjernet alpha fra overfladen så der kan gøre plads på stadion til loyale fans!

Det er jo i bund og grund ret tragikomisk, at de her ‘fans’ er imod flerklubberi, når de tydeligvis selv praktiserer det.

Men det er vel kun ok, når det er en fordel for dem.
Alpha har mange fjender, også blandt Brøndby tilhængere. Men de Brøndby tilhængere der opfatter Alpha som fjender, er netop dem som ikke gider vold.

Jeg tænker, at politiet undersøger tilknytning til FCK/ HSV, Hells Angels osv.
Ja, der er vidst ikke den store tvivl om at det er de uskyldige familiefædre fra KBHSV der står bag. Man vidste vel at episoderne i Dortmund skulle byttes, desværre.

Bliver nogle kedelige dage vi går i møde, er jeg bange for.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Bløde babser - Tak for sagligt svar :) Det vil jeg lytte til
annonce