Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Amerikanere jagter stadig Maxsø

ons 23. feb 2022

Andreas Maxsø er angiveligt stadig på blokken i USA, hvor en unavngiven klub på vestkysten ifølge B.T. forbereder et bud.Læs hele nyheden her
CV, nu finder du læderet frem og giver Maxsø et tilbud han ikke kan sige nej til. Jeg kan ikke komme i tanke om nogen spiller i superligaen der betyder så meget for sit hold som Maxsø gør for Brøndby. Med ham på holdet er top 3 sikret - uden er vi i top 5-
Sælg nu den stakkels mand.
Han har gjort så meget for jer, så hvorfor blive ved med at pine ham. Jeg syntes det er mangel på klasse og total synd for ham.
Synd for ham og mangel på klasse, laver du sjov eller er du bare dum???
Han har en frikøbsklausul på sølle 11 millioner, de bare kan indløse, hvis de vil ha ham, Brøndby har ikke stået i vejen for et salg, og har intet at sige hvis man bare indløser klausulen.
Ham Panoz62- Følger vist ikke så meget med.
Brøndby har sat prisen ned på Maxsø og vil hellere end gerne hjælpe ham videre ud i verden.. det er kendt blandt alle fodbold elskere.
Er du håndbold eller Ishockey fan, som ved en fejl har ramt et forkert Forum ;-)
AK1978
Når man ser hvad profiler i andre klubber går for, så kan man da ikke bebrejde at BIF gerne vil have de 11 mio for ham.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Come on Seattle!! Fight and win!!
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Sælg ham endelig så vi kan se NF trylle endnu mere.
Panoz62
Hvis man gerne vil kommentere på noget. Så er det en god idé, bare at sætte sig 0,000000001% ind i tingene
Kom til AGF... Han vil passe perfekt til vores nye setup med wilshere og 11 mill burde AGF kunne ligge.
100 % AGF Supporter.
Sælg nu den stakkels mand.
Han har gjort så meget for jer, så hvorfor blive ved med at pine ham. Jeg syntes det er mangel på klasse og total synd for ham.


Tværtimod har Brøndby faktisk været bemærkelsesværdigt hjælpsomme i Maxsøs bestræbelser på at komme udenlands. Både den lave frikøbsklausul og den derefter sænkede pris. Det påfaldende i hele denne saga, som det efterhånden har udviklet sig til, er at det ikke er lykkedes hans agent at finde en klub. Vi snakker om en centerforsvar på 27 år i periferien af landsholdet som har leveret to-tre flotte sæsoner. Der er i den grad spillere der er solgt for større summer og mindre meritter. Man skulle tro at det var en smal sag at sælge ham for 11 mio. kr.
Er der i den forbindelse nogle der ved om der ligger noget bag? Har han et dårligt knæ eller andet som kan forklare det? Det er mig ubegribeligt at han ikke er videre. Men fedt for BIF:).
annonce