Snak

Mere indhold efter annoncen
Det lyder umiddelbart lidt spekulativt af Bild.

Men hvis det er det, FIFA ønsker, så må vi appellere til ulydighed fra dommerne.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Og i de kommende år ender det i Saudi Arabien og Nordkorea. De fleste stemmeberettede lande er nemme at købe, ender beløbet højt nok.
gunner since 94’
Der afholdes ikke kun vm i fodbold, men også i menneskerettighedsbrud og i kunsten at kigge den anden vej (ikke fordi man ikke godt dybest set ved at det vm er en forbrydelse mod menneskeheden, men fordi man et et forvokset barn der ikke kan styre sit lystprincip).

Det er en skændsel. Sluk for det bras.
Barcelona, Real, United, Liverpool, Brøndby, FCK, Inter, AC Milan siden 1968. Forlad familien før du forlader dit hold! Husk at sport og politik ikke hænger sammen, og at piskeslag ikke er dødsstraf.
Men det er sku det vm det er mest spændende inden det overhovedet er gået i gang
Skandale slutrunde!

Hvad får Qatar egentlig ud af det? Spprtswahing med modsat fortegn? Hele verdenen hader dem
Fornuftigt. Anførerne på diverse landshold bør vælge et af de budskaber, som FIFA har fremlagt i stedet.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Jeg håber, at alle UEFA medlemmer står sammen og trækker sig fra denne parodi på en slutrunde, hvis England og Holland får gult for det armbånd. Så kan de måske arrangere et alternativt program i et europæisk land eller måske flere lande.
Højrestøvlen

Folk fra de arabiske lande (der har samme menneskeholdninger) ser ikke noget problem i dette VM. De mener man skal respekter Qatars holdninger.
"Så må vi give anførerbindet til Schmeichel, så Kjær ikke render rundt i marken med et gult i 90 min. ;)"

Jeg mener desværre at fodboldloven siger at man skal forlade banen indtil udstyret er bragt i orden.
Så må vi tage to gule, sende armbåndet videre og slutte kampen med for få spillere til at gennemføre. Nogle ting er vigtigere end fodbold og fodbold er større end dem, der er i færd med at korrumpere det. Det ville gøre mig mere stolt at se landsholdet stå fast end at vinde dette VM.
annonce