Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: AZ har budt på Esbjerg-profil

Skrevet af bold
lør 25. jul 2015
Ifølge Ekstra Bladet er Esbjerg i forhandlinger med hollandske AZ om et salg af højrebacken Ryan Johnson Laursen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Ikke tosset for en højre back. De får skovlet penge ind i det vestjyske.
Mojn do!
Skrevet af Bammelamme
Så kan de godt få lejet Remmer i FCK med en god købsoption

Han har da også være 2 sæsoner i klubben, i stedet for en sæson som bold påstår.
Skrevet af Roberto Pellegris
Fortjent hvis Ryan kommer videre til noget større. Remmer på en lejeaftale virker oplagt - dog ikke med købsoption, tak.
Skrevet af Slettet(491508201303)
Så spiller han ikke søndag ?
Skrevet af Lasse24
Hvor er det typisk EfB, endelig begynder det at tegen til noget spændende også ryger profilerne.
Hvorfor ikke bare én sæson hvor man kører uden håndbremsen trukket.
Det er sådanne handliger der skiller fårene fra bukkene, og derfor klubben 90km mod nord klarer sig markant bedre.

Kunne jo være at man bare denne gang ville tænke alternativt og bruge pengene på et par gode forsvarer
Følger trofast : Dortmund og EfB(sæsonkort i 10 år indtil 2016) Sympati for : FC København (indtil deres holigans gik amok i Brøndby)- FC Barcelona
Skrevet af Hölkynkölkyn
Esbjerg har over en måned til at købe en ny spiller så det giver da ingen mening at leje en spiller. Og da slet ikke en man ikke tror på i fck
Skrevet af Milano
fjollet FCM sammenligning. De var 2 minutter fra at dreje nøglen om da der væltede magiske millioner ind.

Esbjergs model er super fornuftigt - omend det selvfølgelig er bittert for enhver fan når de bedste spillere ryger.
Like: Italien: Milan Danmark: Silkeborg Spanien: Real Madrid England: Manchester United
Skrevet af Chambo
Skal vi ikke bare sælge hele lårtet også lave Gl. Vardevej om til et diskotek? Prisfeldt brødene er sikkert klar på et lægge et bud.
Play for the name on the front of the shirt, and they will remember the name on the back. - Tony Adams 1924
Skrevet af Bammelamme
Hölkynkölkyn

Selvfølgelig giver det god mening at leje Remmer hvis man kan få en købsoption på ham. De fleste ved at Remmer har et uforløst optentiale der rækker længere end EFB.

Det er også disse spiller som giver mening at få, for der er en mulig videresalgs indtjening i fremtiden. Kan blandt andet nævne en spiller som Zimling, han kunne hellere ikke slå igennem i Brøndby men de fleste var ikke i tvivl om hans potentiale, det samme med toutouh, dog var fejlen her at man ikke havde en købsoptionen på ham.
Skrevet af Sticky
Vi skal bestemt ikke leje nogen som helst af Brøndby og FCK´s affaldsprodukter. Lad dem selv hænge på skidtet. Lejeaftaler er hovsaløsninger der som oftest kun kommer udlejer tilgode.
Vi burde jo også have talenterne stående i kø, hvis vi ellers kan bruge de sendere års U.17 og U.19 resultater til noget.
Skrevet af Hölkynkölkyn
@Bammelamme

Som du selv siger så blev Zimling købt og Toutiuh lejer men selvom man havde fået en købt option på Toutouh så kunne han jo have valgt at tage tilbage til fck eller tager til en anden klub. Hvis man vil have Remmer skal man købe ham så han ikke kan smutte tilbage til fck efter en god sæson
Skrevet af liverpool4-ever
@Bammelamme

De siger at han kun har SPILLET 1 sæson siden skiftet fra Lyngby og dette er sandt eftersom han var reserve for Ankersen første år han var i Esbjerg
Skrevet af Circumvecta
Må da sige det er godt købmandskab.

Men der bliver godt nok mangel på fart i det forsvar.
Esbjerg forenede Boldklubber
Skrevet af Jennerdrengen
Peter Ankersen, Eddi Gomez, Martin Pusic, Jakob Andersen og nu Ryan Laursen. Det er omkring 50 mio. ind. Dertil kommer et potentielt salg af Jonas Knudsen.

Det er jo enorme summer der vælter ind i EFB!

Hvordan bruger man pengene?
Skrevet af Lasse24
Milano

FCM fik besøg af manden med papkassen, det kan vi ikke måle os med i EFB, men jeg beundrer FCM at de har nosser til at holde på profilerne selvom der bydes højt på dem.
Følger trofast : Dortmund og EfB(sæsonkort i 10 år indtil 2016) Sympati for : FC København (indtil deres holigans gik amok i Brøndby)- FC Barcelona
Skrevet af Rogosjin
Hvorfor ikke bare én sæson hvor man kører uden håndbremsen trukket.


Nu ved jeg ikke hvad de tænker i Esbjer men mit gæt er det er fordi det ikke er så forbandet lang tid siden at Esjberg legede med økonomisk nedsmeltning.

Og ledelsen synes derfor at være indstillet på at sørge for at Esjberg bliver så godt polstret, at man på et tidspunkt kan køre en sæson uden håndbremsen trukket, og så stadigvæk være solvent selv hvis dette ikke resultere i de sportlige og økonomiske resultater som man kunne håbe på.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Villafan
Imponerende hvis man kan få 11 mio. kr. For en højre back uden landskampe endnu.

Er det ikke det samme som FCN fik for Bech ? Han er angriber med mange mål sidste sæson og landskampe + flot U21 EM.

Jf. EB har Esbjerg afvist AZ flere gange, da man ikke vil sælge - derfor er prisen så høj.

Kan man få 11 mio. kr. skal man sælge - der er 1 måned tilbage af vinduet, så man burde kunne finde en god back inden det lukker.

Så er jeg lidt ligeglad med kontinuitet osv. Til den pris skal man sælge.
Skrevet af Naughtydog
Peter Ankersen, Eddi Gomez, Martin Pusic, Jakob Andersen og nu Ryan Laursen. Det er omkring 50 mio. ind. Dertil kommer et potentielt salg af Jonas Knudsen.


Ej at forglemme Jacob Ankersen og Martin Braithwaite.. Det er i underkanten af 65 millioner... Og hvor er pengene brugt?


Et stabilt fundament, så EfB ikke risikere at dreje nøglen, som de var ved den sæson de rykkede ned... Det er sørgeligt at se profilerne smutte, men det er dælme dejlig at se, at man ikke fortsat skyder med bredhagl efter spillere som på ingen måde passer ind, men kræver stor hyre, fordi de har haft et navn, men at man i stedet tænker økonomisk ansvarligt, og sørger for at klubben lever, og udvikler store talenter.. Vi har været med helt fremme på U19 og U17 i lang tid... Og nu er U15 holdet blandt de 20 bedste I VERDEN! Hold som Real Madrid og Manchester United ligger på denne liste, selvsamme liste, som EfB nu er på.. Det er bestemt ikke noget dumt fundment!
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af SotD
Peter Ankersen, Eddi Gomez, Martin Pusic, Jakob Andersen og nu Ryan Laursen. Det er omkring 50 mio. ind. Dertil kommer et potentielt salg af Jonas Knudsen.

Det er jo enorme summer der vælter ind i EFB!

Hvordan bruger man pengene?


Nicki Bille, Leon Jessen, Kevin Mensah, Erik Friberg, Lasse Rise, Robin Söder, Daniel Larsson og Mohammed Fellah

Jeg går ud fra at de nævnte spillere er dyrere i løn end dem de har solgt (Set i lyset af, at de blev hentet fra lavere hylde eller har været i klubben i mange år), tilgengæld bør de kun have brugt 1/5 af transferpengene. Så der BØR være et ret stort overskud i klubben.

Det kan dog være at der budgetteres med at der skal sælges for omring 7mio kroner om året for blot at gå i nul. Det må Esbjerg-kyndige folk kunne svare på :)
Silkeborg IF
Skrevet af Villafan
Ja og Kian Hansen til Nantes.
annonce
0