Snak

Mere indhold efter annoncen
Heldigvis forsvinder den med rosell som er manden bag denne urolighed. Så skal laporta bare tilbage til sommer og så er alt smukt.
Risikoen er vel at Barcelona står overfor større konsekvenser end det at præsidenten ryger. Jeg har hørt om fratrukne point og CL-karantæne, men jeg ved ikke hvor troværdigt det er.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Hold nu kæft det er da helt fair det sims siger. Det her er et diskussions forum ikke en Barcelona rygklapper forening.
Ok... Det er svært at finde rundt i når de tager lønnen med. Men det bliver godt at se hvad han virkelig har kostet. Dejlig dag som barca fan!
@Tøffe

Nu handler det jo ikke om, at man er decideret "ryg-klapper", når man efterspørger substans i eventuelle kommentarer. Vi kommer jo ikke ret langt her i verden, hvis det skal foregå på din, Isco og Sims´ vilkår, tværtimod.
København.
Er jeg den eneste, der tænker tilbage på den udtalelse fra Florentino Perez, som lød, at hvis at Real Madrid ville have Neymar, så skulle de af med 150 millioner euro?

Dengang lød de ekstremt mærkeligt, for Neymar blev jo angiveligt købt for sølle 57 million euro, men nu giver det jo en del mening. Florentino og Real var jo stærkt involveret i handlerne med Santos, så de vidste udemærket godt hvad den reelle pris for Neymar var... og mon ikke den gode Perez bare har siddet og ventet på at sandheden kom frem?

For det er netop sandheden, det tvivler jeg ikke overhovedet, og i det tilfælde bør og skal Barcelona straffes. Det er at holde hele fodboldverdenen for nar, mens man også har fornærmet den spanske og brasillianske stat ved at fuske med denne sag.

Jeg vil ikke se Neymar straffet, men hvis der er nogen retfærdighed tilbage i bundkorrupe Spanien, så bliver FC Barcelona fratrukket points.
Så vidt jeg har forstået står Barca til at blive trukket 22 point og fremtidig udelukkelse fra Champions League, HVIS de findes skyldige i den sag der er kørende. Op mod 50 millioner euro skulle være blevet sendt til Selskabet Neymar & Neymar i forbindelse med købet.
Liverpool i blodet - fodbold i hovedet. Holdet: Liverpool FC siden 97
Hvor får i den info fra? jeg har overhovedet ikke fundet noget om at barca bliver straffet... Kun rosell.
Så vidt jeg har forstået står Barca til at blive trukket 22 point og fremtidig udelukkelse fra Champions League, HVIS de findes skyldige i den sag der er kørende. Op mod 50 millioner euro skulle være blevet sendt til Selskabet Neymar & Neymar i forbindelse med købet.


er du sikker på det er så voldsomt? men det vil smadre barcas økonomi fuldstædig ikke så meget grundet CHL men grundet ikke længere får så store tv indtægter.
Teso Dos Bichos

Ja det husker jeg også.. Netop det der beløb skulle vist have været inkl. kontrakten, hvis jeg ikke husker helt forkert.. Og hvis ikke, så siger Perez jo netop at Real ikke bød så meget..

Må indrømme jeg kommer til at fryde mig for vildt, hvis Barca virkelig har betalt under bordet for Neymar.. Tænker hvorfor overhovedet kommentere på Bale, velvidende man har lavet det her nummer.. Og det gør det ikke værre, at spillere og Martino også kommenterede på Bale købet på skiftevis.. Hykleri er dog set før hos Barca..
Ancelotti var heldigvis en større mand da han blev spurgt til hele Neymar sagen forleden.. Håber sådan set ikke hverken Barca eller Neymar får nogen straf, hele ydmygelsen ville være rigeligt for mig hvis det viser sig at være sendt..
annonce