Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Barca vil bytte Sanchez med De Jong

Skrevet af bold
tor 16. dec 2021

FC Barcelona vil forsøge at leje Alexis Sanchez i januar fra Inter, der til gengæld overtager lejeaftalen med Luuk de Jong. Læs hele nyheden her
Skrevet af Gshock
Hvis Barca vil afholde hele hans løn så synes jeg Inter skal slå til. Det er bare min mening.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Reevenge
En 32-årig Sanchez kan alt andet lige give mere end Luuk de Jong, som er totalt malplaceret i Barca. Fint arbejde af Alemany, hvis det går igennem med rimelige lønvilkår.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Skrevet af Ars4ever
En super deal for Barca.. sæt igang.. De Jong er piv ringe..
Skrevet af VIF57
Ja tak, De Jong er pivringe!
Skrevet af Liverpoollove
De må squ da have drukket af natpotten. Måske barca kan leje Uhre, hvis Brøndby får de Jong og Barca betaler begges løn. Her tror jeg endda stadig at Barca vinder på det
Skrevet af miks
Hvad skulle Inter dog med De Jong
Skrevet af Chris4700
Angiveligt kun plan B hvis Ferran Torres handelen skulle bryde sammen
Barca
Skrevet af SanFrancisco
"Så Inter kan få glæde af ham…" Den lader vi lige stå et øjeblik.
Skrevet af Pablo Escobar
Alexis Sanchez vil passe meget bedre end De Jong. Visca Barca
Skrevet af KiksetIndspark
Hahahahaha, det håber jeg fandme sker. Klovne-transfer.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Ellers tak… medmindre Barca selv er villige til at betale hans løn. Alexis gør en udmærket figur i Inter, men tjener også rimelig mange €. Så den post må Barca punge rimeligt ud for, hvis de vil leje ham.
.
Skrevet af Slettet(201711222504)
Har svært ved at se, hvad Inter skal med de Jong
Skrevet af Milanistar
Luuk de Jong ville passe markant bedre ind i Inter, som mangler en dygtig boksangriber til at aflaste Dzeko. Det ville give mening for begge klubber med sådan et bytte, omend det er noget kortsigtet set fra Barcelonas side.
Sempre Milan.
Skrevet af Math553e
Da jeg læste overskriften tænkte jeg, at det ville være endnu en håbløs transfer at lade Frankie De Jong smutte, han er en af de spillere den her klub skal bygges op omkring. Jeg havde ikke fantasi til at forstille mig, at der var en klub med respekt for sig selv, der ville overtage den rædselsaftale der var blevet lavet med Luuk De Jong. Vel sagtens en manifestation på dårlige transferbeslutninger i Barca-toppen.
Skrevet af Rsabrawi
Vil være så meningsløst at bytte.
De Jong er jo decideret dårlig, og vil på ingen måde passe ind i Inter.
Skrevet af bruger 144441
I skal tænke på Barca ikke har "råd" til at købe langsigtet. Så hvis de kan få denne aftale i hus så ligger fordelen i Barca med Alexis istedet for de jong
Skrevet af Slettet(361642220710)
2 elendige spillere som ingen kan bruge til noget
Skrevet af armand
skulle det gå igennem med fokus på økonomi så skal man jo bare have et eller andet fokus på at det ikke er sanchez 2014 man får tilbage igen.

kæft det ville have været fint ikke at pisse på suarez og sende ham til konkurrenterne, i den her fase?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af Defensive Tunger
Vil være en gave at få en 2014 Sanchez tilbage?
Du vil hellere have en konstant skadet 32 årig tilbage? (EDIT 33 om 3 dage) Jeg siger bare at der er en grund til at Barca har så mange på skadeslisten. Sorry for denne, men købet af Kunas var også meget optimistisk. Hjerproblemer, umuligt at vide, men skadet i 1½ af de seneste 2, købt skadet, what a suprise.

Ind med Sanchez og en tak længere ned ad stigen til barca, det bliver en lang tur for at komme op igen, og det der er heller ikke løsningen.
Skrevet af armand
er det vrøvl til mig?
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce
0