Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bookel82
han kommer knapt til at spille i Qatar uanset hvad. Han skifter ikke og bliver smidt ned til Barcelona B, hvis de mà det?
.
Skrevet af miks
Han skal bare blive i Barca. Tænker han er seriøs og foregangsmand til træning. Barca kan umuligt være mere skuffede over sig selv end deres fans er. Legendarisk klub man sjældent kommer i betragtning til, så ikke underligt han gerne bliver.
Skrevet af RolfBold
Han kan gøre lige hvad han mener er det rigtige for ham. Men man kan umuligt optage en plads på det danske landshold, hvis han vælger at blive. Vi har rigeligt med spillere der er på nedadgående formkurver.
Skrevet af Futunaut
Braithwaite har 100% ret til at blive i klubben hvis det er det han ønsker. At FCB ønsker ham væk er deres problem, og de har ingen ret til at blive "skuffede" over, at en spiller rent faktisk ønsker at leve op til den kontrakt de fælles har indgået.
Skrevet af Futunaut
... at B så kan se frem til to år på bænken, en karriere der går i stå og et misset VM er så en anden historie, og DET forstår jeg til gengæld ikke - eftersom B angiveligt skulle have masser af penge på kontoen. Jeg havde nok prioriteret spilletid, VM m.v. frem for FCB. Men sådan er der jo så meget ...
Skrevet af Lord Harrasmus
Respekt for Martin, men det må koste pladsen på landsholdet at blive hængende i den skod klub.
Skrevet af jevchenko07
Minder meget om Mariano i Real Madrid :))
Skrevet af pinkfloydhomer
Det er satme weird at gå mere op i et navn på en klub på et cv end at gå op i spilletid, udvikling, karriere, vm osv.
Skrevet af Dorbjenen
Ja, eller også går han så meget op i, at familien har det super godt i Barcelona, at han tilsidesætter egne ambitioner lidt. Han tjener jo nok glimrende, og det er vel tvivlsomt om han får en lige så god hyre andetsteds, så måske han bare vil indkassere den sidste store kontrakt et dejligt sted, hvor han selv og familien nyder livet. Perspektivet ændrer sig jo lidt, når man nærmere sig udløbsdatoen på karrieren.
Skrevet af Freja1967
Udefra set : MB har en kontrakt de næste 2 år… OK ?
Uden spilletid kommer han ikke til VM …. OK ?
Det er han vel helt klar over …… OK ?
Skrevet af Cta
Få nu bare lavet en aftale om at komme væk derfra med en pose penge og så lav en ny aftale et sted hvor du kan spille fodbold.. der sku ikke meget værdi i at spille på U19 holdt i Barca.. ja flot du kom dertil med under normale omstændigheder var det skifte aldrig blevet til noget..
Skrevet af mholmm
Man kan godt mærke mange herinde, ikke har familier der også skal tages hensyn til :-)

Det er ikke Football Manager med et par navne på en skærm, men mennesker der også har et liv ved siden af fodbolden. For mig at se er det en snæversynet tilgang at kritisere Braithwaite for at ville blive i Barcelona.
Dejlig by, lønnen er god og familien ser det som deres hjem. Børnene er garanteret også faldet godt til i skolen.
Skrevet af Mr.Slotved
Barca hentede martin fordi de havde brug for ham.....

Der for må de også leve med det valg..
Skrevet af Shamran
Iskold kalkyle fra MB der regner med en sikker VM plads selvom han skulle sidde på bænken frem til medio november hvor VM går i gang. Trods alt en kort tids horisont og vi er trods alt lidt tynde op foran hvor det vel kun er Corner der for alvor har succes pt. Hertil kommer at det vel kun er Y. Poulsen der udfordrer på fart oppe foran som vi kan få brug for til VM.

Derfor laver Hjulmand selvfølgelig en Morten Olsen til VM og kommer til at udtage spillere der ikke spiller for deres klub hold, herunder MB. Det kan i den grad diskuteres og bør kritiseres, men den tid den sorg.

Selv er MB 31 år og skal åbenlyst malke det sidste ud af karrieren inden han stopper og er derfor ikke interesseret i at gå ned i løn, selvom det så betyder 2 år på bænken eller nok snarere tribunen. Den er set rigtigt mange gange før og er vel fuldt forståeligt da en fodbold spillers karriere er kortvarigt.
Skrevet af bruger 133215
Fryd for bÆcar
Skrevet af Den gamle mand og havet
Kom du en tur til Girona på lejeophold. Der bliver god brug for en mand der kan løbe i 90 min. i næste sæson.
Desuden er det kun lidt over en times kørsel fra Barcelona, så det er lige rundt om hjørnet ;)
Girona FC
Skrevet af Skjold99
Det handler jo kun om forhandling. Naturligvis skal MB væk fra Barca, og naturligvis er MB klar over det. Men jo længere han kan trække tiden, jo mere bløde i knæene bliver de i Barca.

Det samme spil vi har set et hav af gange, så at folk spiller overraskede i en tråd som denne må bunde i dårlig hukommelse.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Tanghoj
Kan godt lide princippet i at ville kæmpe for at blive til kontraktens udløb i en klub man er så stolt af at være i. Men det virker omvendt også til, at han enten mangler realitetssans omkring hans reelle chancer for at få spilletid i resten af hans kontrakttid, eller at han simpelthen ikke prioriterer at ville spille klubfodbold på højt plan i resten af hans bedste år i karrieren. Desuden er det decideret skidt nyt for landsholdet. Vi har brug for at samtlige spillere rammer VM med både fast spilletid timing og selvtillid..
Skrevet af mko
(Med forbehold for at det pt. er en tredjeparts påstand, at klubben er skuffet – )

Der er jo heldigvis en grund til at man laver kontrakter. Så Barcelona kan ikke klandre Braithwaite for at opretholde den.

Men hvis de vil, kan de omvendt bare jorde ham, og fryse ham ud. Hårdere og hårdere indtil han smutter. Det ses jo desværre ofte i fodbold. :(
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Barcelona ligger som de har redt.. Forstår ham udmærket.. De må bare betale uden at få noget for pengene..
annonce
0