Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af oense
Det plejer jo at være et fast krav fra Bentner at klubben spiller Champions League. Men han burde i stedet se på en klub, hvor han kan få fast spilletid hver weekend, hvis han stadig vil noget med sin karriere.

Og vi har hårdt brug for ham på landsholdet, hvor han som regel præsterer på et højt niveau.
Skrevet af BKF

15 millioner. Det er da ALT for lidt til en mand, som har 99 i Pace.

MY LORD!
Boldklubben Frem - Ægte København! West Ham Utd - Forever blowing bubbles Valencia CF - Amunt
Skrevet af Dr. Def
Bendtner er virkelig en kalv-dasker af rang!

Tror han selv han kan få samme løn som han fik i Arsenal i hans nye klub? Manden har INTET vist i 2-3 år!! Han er en patetisk player, som hellere vil sniffe coke og køre sprit-kørsel end have en fodbold-karriere
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af jobhan
Selvfølgelig skal NB afvise et tilbud, hvor en del af lønnen er betinget af præstationer. Selv NB er klar over at han skal bruge en halv sæson på at komme i en form, så han overhovedet kan udtages til et Bundesligahold. Og så er de første 2 mill. jo væk.!!!
Men findes der en klub som vil betale ham mere end Frankfurt, må man spørge sig selv, om de ansvarlige i sådan en klub er ved deres fulde fem.??
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Skrevet af Fingerz
Der er jo længe til transfer-vinduet lukker og han har jo is i maven. Der er andre klubber som er interesseret, så han venter lige og ser om der kommer noget bedre. Det gavner nok ikke hans evt. popularitet hos Frankfurts ledelse og fans, men han spiller sin chance. Dollars-chance. Han er sgu en fræk hund, men kan ikke lade vær med at være vild med ham...
Skrevet af The Blues
Min lillebror så Bendtner skide fuld to gange i forrige uge (på en mandag henholdsvis en onsdag) kl. 3-4 om natten på Københavns mest tarvelige bar (LA bar).
Måske skulle han - som prof sportsmand - gå lidt mere målrettet efter at holde sig i form i stedet for at drikke sig ned på en mandag og en onsdag - man kan ihvertfald ikke forvente at få kassen for at spille, hvis man ikke selv gør en indsats i et eller andet omfang.
Skrevet af Fingerz
Selv om Bendtner er klubløs lige nu er vi vel midt i ferietid for profferne og Bundesligaen starter om 5 uger og evt. PL om 4 uger - de fleste spillere har ferie nu, så det er vel ok et eller andet sted?
Selvfølgelig kunne man ønske, at Bendtner selvtrænede for fuld power, så han var i superform før sæsonstart, men jeg tror nu nok hans grundform er ok.
Skrevet af Zuthe
Så lige at der var blevet smidt et par links ind fra transfermarkt for at vise markedsværdien på Bendnter og Khouma Babacar, til sammenligning så ligger Cornelius´ markedsværdi på 4,50 Mill.€
Skrevet af pryds
Endnu en historie om Bendtner som de fleste æder råt, uden nogle som helst kritik tilgang til det selvom de er EB der skriver den.

Sjovt som alle var med Brian Holm da avisen skrev om ham, men når det er Bendtner er der hold i historien?
Skrevet af nappey
@Fingerz
Selv om Bendtner er klubløs lige nu er vi vel midt i ferietid for profferne og Bundesligaen starter om 5 uger og evt. PL om 4 uger - de fleste spillere har ferie nu, så det er vel ok et eller andet sted?

Nej det er ikke ok. Hvis man er professionel fodboldspiller, så drikker man sig sgu ikke pløre fuld en mandag og en onsdag i én og samme uge. Dem der tager sporten virkelig seriøs drikker sig aldrig fulde.
Og i øvrigt er alle de spillere som er under kontrakt med en klub fuld igang med træningen op mod den nye sæson, så "ferien" er for dem et overstået kapitel.

Selvfølgelig kunne man ønske, at Bendtner selvtrænede for fuld power, så han var i superform før sæsonstart, men jeg tror nu nok hans grundform er ok.

Så du tror nu nok hans grundform er ok??
Jeg må grine.
Audere est Facere
Skrevet af Roligans
Ifølge Ekstrabladet


Allerede der burde folk jo tage det her med et gran salt
Barcelona - 2005 Juventus - 2005 Sympatiserer med: Tottenham Hotspur, Sporting Lissabon
Skrevet af Jakse
En god fodboldspiller må være temperamentsfuld. 80% temperament og 20% fuld.
Erik Mykland
Skrevet af jobhan
Fingerz@

Må lige korrigere dig her. Bundesligaklubberne havde ferie fra midt i maj måned. De er for længst i gang med træningen. Og følger du blot lidt med, vil du vide, at mange af klubberne er i fuld gang med træningskampene. Kampe jeg tror NB ville ha rigtig godt af at deltage i. Men han træder nok først ind, når det blir alvor.!!!!
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Skrevet af Detektor
Med den kamp bonus ender man jo oppe på 20mio om året - hvis han altså tager sig sammen og bliver 1. Angriber. Det er nok det, som han ikke kunne lide...tanken om at skulle arbejde igen...
-Søren
Skrevet af Fingerz
Nappey

Sorry for sent svar, men var af nettet efter mit indlæg i går.

Tror du seriøst, at profferne i PL aldrig drikker sig fulde? Det gør de helt sikkert, måske ikke 2 gange i én uge, men de gør det, men igen så er Bendtner jo uden kontrakt, så han skal vel ikke stå til ansvar for nogen klub. Der er mange ting vi ikke ved? Tror han venter lidt og ser om noget "bedre" dukker op - f. eks. et seriøst bud fra Aston Villa eller en anden PL klub hvor pengene er lidt større...

Grin du bare af det med grundformen. Det ændrer ikke på min tro.

Det er lidt blandet med hvem som har mødt ind fra sommerferie i klubberne alt efter niveau og om du har været til VM osv. osv. De træningskampe de spiller pt. er som regel opvisningskampe mod meget lavere rangerede hold, hvor de tit vinder 2 cifrede sejre.
Men er helt enig i, at Bendtner havde fået meget mere ud af hans talent, hvis han havde haft en anden indstilling til tingene. Han må ha´ et Brasilianergen
Skrevet af stjernholm
Enig med @Roligans.. Ekstra Bladet. Hvornår fanden er vi begyndt at stole på dem?

Håber snart han finder en klub. Om man bryder sig om ham eller ej, så er han stadig, med afstand, den bedste angriber i DK...
Min kæreste tror hele tiden det er fastelavn, hver dag jeg kommer hjem fra arbejde er hun klædt ud som en sur kælling!
annonce
0