Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Bendtner rykker til Lissabon

tor 28. jul 2011
Den portugisiske avis Correio de Manha skriver i dag, at Nicklas Bendtner lørdag præsenteres som ny Sporting Lissabon-spiller.

Læs hele nyheden her
Perfekt
Arsenal
Spændende og overraskende, for mig i hvert fald, at det ligner et skifte til Portugal... Der var da snak om at han gerne ville blive i England og London tæt på sønnike? Måske de flytter med? - hvis det altså holder det avisen skriver.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Så skulle der da være udsigt til spilletid.
Godt skifte, hvis rygtet holder..
BRIGATE ROSSONERI AC MILAN 1899 7 x UEFA Champions League 18 x Scudetto Serie A
Fra verdens bedste liga til Portgugal? Det er sgu et ordentlig hop ned af stien! Hvorfor ikke Tyskland, eller bare Holland eller et dårligere hold i England? Den dårligste halvdel i Portugal er jo ikke meget bedre end Superligaens ditto.
DON´T! Bendtner har niveauet til at præstere i en bedre liga.
Liverpool AGF
moderator
"Fra verdens bedste liga til Portgugal? Det er sgu et ordentlig hop ned af stien! Hvorfor ikke Tyskland, eller bare Holland eller et dårligere hold i England? Den dårligste halvdel i Portugal er jo ikke meget bedre end Superligaens ditto. "

Og niveauet i Holland er højt?

https://kortlink.dk/sudv
Hvorfor er det så frygteligt at han kommer til portugal? Nu må i satan ædemig tage jer sammen.

Ja bund niveauet i portugal er elendigt, og hvad så? Faktum er at manden ingen tid får i hans nuværende klub, han sutter når han spiller for landsholdet. Enhver liga der giver manden fast spilletid burde nærmest kunne forsvares, og hvis han kommer til portugal er det ikke ensbetydende med at han ikke kan sælges til en anden liga senere osv.


IMO er det en fin liga at genfinde sin form, og evt nå lidt højere. Så må vi se om der er en anden klub der snupper ham om et par år...

Men ja, jeg synes altså at i skaber jer når i ligefrem fraråder manden at tage afsted... For bendtner ville det være bedre at spille for agf end for arsenal som det er nu.

Edit: enig med geddar i hans ovenstående post.
Nu kan man vel ikke påstå at Sporting er i den dårligste halvdel af den portugisiske liga? De ligger stort set konstant i top 3, og for blot tre måneder siden var der jo tre hold fra Portugal i semifinalerne i Euro League. Foretrækker nu også et skifte til en engelsk klub. Et hold som Villa må da efterhånden mangle spillere efter sommerens hidtidige transfers.
Mener I det seriøst?? Jeg ville tro at det var meget bedre for ham at skifte til Everton. Han er da slet ikke god nok til Sporting - hans spillestil er slet ikke til portugisisk fodbold.
Mener helt sikkert det ville være bedre at skifte til Everton eller Rangers. Eller evt. Holland.
annonce