Snak

Mere indhold efter annoncen
Goikoetxea@

Tak. Det var meget bedre, hvorfor kunne du ikke være startet sådan?

Jeg er selvfølgelig ikke enig med dig i din betragtning af Bendtner men når du formulere dig sådan så bliver man ikke pist på dig og istedet kan man føre en ordentlig debat.

Jeg ved ingenting om hans lønkrav, gør du og hvor har du det fra ?-ved godt han nok ikke er helt billig men tror ikke han er dum nok til at forlange det samme som i Arsenal.

Hvor meget lort er det nu lige han har lavet?-okay den med den smadrede bil er grov og spritkørsel i det hele taget er bare et no go. Men er sandheden ikke også at mange af hans sager er fra folk der har prøvet at udstille ham og provokere ham når han har haft fri og har været i byen?-jeg ved godt han så bare kan holde sig fra byen og skal være en rollemodel og alt det der, men jeg er ret sikker på han er blevet provokeret langt de fleste af de gange der har været noget, og fodboldspillere har sq også lov til at komme ud.
Sniper79

Det havde vel været godt for Bendtner at få lov at arbejde sig op, istedet for han bare får samme løn som fx i Arsenal.

Bendtner skal ud og bevise noget, og hvis han gør det så beløn ham med en kontrakt der afspejler det.
Wise Men Say...
Hvis Bendtner har et lønkrav på 50£/uge er det da en ok billig handel stadig.

500.000*52 = 26 mio per år.

Ingen transfer udgift.

Lyder ikke vildt i mine øjne for en Premier angriber
moderator
Lønkravene skulle tidligere have fået forhandlingerne med Frankfurt til at falde sammen, så det er ikke peanuts han forlanger.

"Bendtner skal ud og bevise noget, og hvis han gør det så beløn ham med en kontrakt der afspejler det. "

Hvis han rent faktisk kan få en god løn er det selvfølgelig dét han skal gå efter.
https://kortlink.dk/sudv
Miti

Det er mange penge for en angriber, som aldrig har scoret over 10 mål i PL.

Geddar

Selvfølgelig skal han da det, klubberne burde bare sige at han skulle bevise noget først, før man giver ham en stor kontrakt igen.
Wise Men Say...
Du er på dybt vand igen igen, Gio Goi.. Hvis du fokuserede din energi på at argumentere for ting (læs: spillere og klubber), du har et positivt syn på - frem for ting du nærer stærk antipati for - så tror jeg faktisk du kunne blive en fin debattør.

Bendtner-debatten her eller din signatur er gode eksempler på ting, du burde søge væk fra.
moderator
@Miti

Udover flueknepperiet med valutakurser så skal du nok medregne en sign-on fee. Men jeg er ellers enig i konklusionen.

@Goi

"Det er mange penge for en angriber, som aldrig har scoret over 10 mål i PL."

Kan jeg gå ud fra at du godt selv ved det er en alt for overfladisk måde at anskue det på?
https://kortlink.dk/sudv
MrMan

Jeg kan ikke se noget problem.

Men tak for rådet.
Wise Men Say...
Waldo Jeffers@


Han har dårligt spillet klubfodbold de sidste mange år, har ikke scoret særligt mange mål. Derudover har han scoret to verdensklassemål mod Italien - men jeg har set regulære spillere score verdensklassemål mange gange - du vil ser det selv hver runde i europæiske ligaer.


Okay skal jeg omformulere det til han er vores bedste angriber??? Gad godt vide hvordan du definere Internationalt Snit??

Jeg synes nu ikke din hukommelse er ret god. Glemmer du ikke lidt det EM hvor han smed bukserne?-hvor mange gode mål scorede han så der?-hvor mange mål har han scoret for DK?-han scorede også et par vigtige mål for Arsenal i sidste sæson og ved det sidste blev han skadet i meget længe, jeg ved ikke med dig men jeg er ret sikker på at var han ikke blevet skadet der så havde han fået mere spilletid i sidste sæson og hvem ved havde måske også scoret noget mere.
Jeg forstår ikke man kan kritisere vores klart bedste frontangriber så meget, har du slet ikke noget nationalfølelse eller hvad?
Ikke med de budgetter Premier League klubber operer med.

Han har desuden scoret mere end 10 premier league mål ;)
annonce