Snak

Mere indhold efter annoncen

Avis: Benfica køber Schjelderup for 75 millioner her og nu

Skrevet af bold
tir 10. jan 17:34

Andreas Schjelderup meldes af en stor portugisisk avis på plads i Benfica, som efter sigende betaler 75 millioner kroner i første omgang. Prisen kan stige til 110 millioner.Læs hele nyheden her
Skrevet af langtfraliverpool
Av, FCN mister deres træner og bedste spiller i samme uge.
Håber for dem, at Nuamah tager et extra skridt op allerede nu, og Faghir får sit endelige gennembrud, ellers kommer de til at mangle både mål og magi.
gunner since 94’
Skrevet af DameNdoye2.0
Så havde jeg ret.

langtfraliverpool

Som du selv skriver, så har FCN jo faktisk en del gode offensive spillere foruden Schelderup men det bliver spændende at se om Marcondes er bedre end nordmanden de mister.
Skrevet af Chris1234
Men de henter jo Marcondes som forhåbentlig er langt fra sit gamle niveau
Skrevet af Vagn1896
Nu har stort ser alle eksperter og fodbold kloge i kongeriget sagt at nu må der snart være slut med de profiler de sælger ….fcn er med afstand den mest succesrige fodbold historie i skandinaven nogensinde og har gjort alle eksperterne flove….

Stor respekt til fcn
Skrevet af tossegod
Er 75 mio. ikke lidt sølle for et talent af den kaliber? Så håber jeg godt nok, FCK kommer på banen med et bedre tilbud og skyder ham af for det dobbelte om et år
Skrevet af Liverbird78
Så er det vel nu de hiver en diamant op af u truppen som vi ikke kender, men sikke et sats, først træner og nu bedste spiller, men måske 110 for Andreas, er halvdelen af en champ kval, som de alligevel ikke kommer forbi, fortsat at de vinder mesterskabet, så kan de vel lige så godt sælge nu, spændende blir det ihvertfald med transfers og mesterskabet
Skrevet af Jennerdrengen2
hmm, 75 mio. er i underkanten af hvad jeg havde forventet. De her klausuler der kan hive prisen op til 110 plejer ikke at være særlig givtige, da de fleste FCN-spillere jo er yngre og i højere grad købt på potentialet i forhold til de fleste salg fra Superligaen. Derfor er der som regel en tilvænningsperiode, hvilket ikke lover så godt for evt. klausuler.

Derudover så har Scjelderups barndomsklub også en videresalgsklausul. FCN var egentlig ikke forpligtiget til at give en sådan, men det var Schjelderups ønske, så her ryger allerede 10-20% af prisen. Det virker ikke som et helt optimalt salg.

FCN har indkaldt til et pop-up sæsonkortholder arrangement i morgen - håber godt nok det bliver med en præsentation af Marcondes.

Ellers er det selvfølgelig en svækkelse men nok ikke så stor som de fleste fans af andre klubber forventer. Antman, Nuamah, Faghir, Diomande, Mads Hansen, Nygren primært skal nok få scoret en del mål. Og så er der jo måske Marcondes...
FCN
Skrevet af langtfraliverpool
"Er 75 mio. ikke lidt sølle for et talent af den kaliber?"

Jo, når man ser på de spillere der tidligere er solgt for samme beløb (eller mere) i superligaen. Mon ikke de har lovet spilleren det, hvilket går fint i spænd med klubbens menneskesyn.
gunner since 94’
Skrevet af Jillionaire
Det giver hvertfald en åben superliga i forårs sæsonen :)

Ikke sikkert det får den store impact, men det kan være et hårdt slag med ny træner og den største profil på holdet:)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af cabbagefever
Synes jeg har set flere normalt pålidelige kilder snakke om dialog de sidste par timer, men uenighed om pris. 75 virker også meget lavt trods relativt kort kontrakt
Skrevet af Desrouleaux
"Er 75 mio. ikke lidt sølle for et talent af den kaliber? Så håber jeg godt nok, FCK kommer på banen med et bedre tilbud"

- Typisk FCK fans at tro de har noget at tilbyde der er på niveau med Benfica. Benfica med denne transfer ifølge transfermarkt lige nu verdens 30. stærkeste klub målt på markedsværdi. FCK på en god dag i top 200. Benfica ca. 5 gange så meget værd. I køber de spillere Benfica ikke kan bruge, som bevist med jeres seneste indkøb. Ikke de stjernefrø de skyder videre i systemet.
Silkeborg IF & Leeds United
Skrevet af Kuglelyn
Flot salg igen

@jenner

Derudover så har Scjelderups barndomsklub også en videresalgsklausul


Der er vel næppe en videresalgsklausul, når han kom på fri transfer fra Bodø/Glimt?
Så er det vel de obligatoriske solidaritets/udviklings-penge, der er tale om?

Skrevet af DameNdoye2.0
Desrouleaux


Typisk dig at snakke om FCK fordi en bruger nævner klubben. Du havde også en dum kommentar sidst, du skrev om FCK. Hvordan ved du egentlig at han er FCK fan? Det ville være nyt for mig.
Skrevet af Campeones35
Spændende om schelderup kan begå sig udenfor superligaen. Det er efterhånden lang tid siden en spiller er skiftet fra en dansk klub og rent faktisk har haft den succes danske medier og fans spåede.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Kick and rush
Jeg har kun set få kampe med FCN, men når jeg kigger på hans stats, bliver man ikke blown away. 7 regulære mål og 0 assists i 17 kampe. Er han den værste spiller FCN kan miste i forhold til jagten på guldet? Det er et spørgsmål til brugere med kendskab til FCN.
AGF 1880
Skrevet af VikingStar
Det står noget omkring videresalgsklausul i denne artikkel:

https://www.tv2.no/sport/fotball/slik-er-spillet-om-supertalentet-schjelderup-det-er-neste-steg-for-meg/15158247/

Om det stemmer at Andreas har fått denne prosent overfor Glimt inn i kontrakt må man bare hylle han for dette. Glimts akademi kunne slett ikke konkurrere med Nordsjællands tilbud til AS på dette tidspunktet. Og han valgte helt rett et skifte til Nordens beste på talentutvikling.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Gør det ikke, Schjelderup. Du vil fortryde det pga. maden. Vælg fx Spanien eller Montenegro i stedet
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af Kuglelyn
@vikingstar
Takker! Altså både videresalgsklausul og solidaritetspenge, ja flot det er kommet med.
Skrevet af VikingStar
Wild guess er at det ikke overstiger 10% samlet videresalgs og solidaritetspenge til Bodø. Videresalgs er jo ren bonus og gave egentlig overfor Glimt når han gikk på en free transfer.
#Bodø/Glimt #ManUnited #Weareinlove
Skrevet af DameNdoye2.0
Nordsjællands plan var lenge at Schjelderup skulle selges allerede sommeren 2022. Det ble tidlig pekt ut som det perfekte øyeblikket å «cashe» inn på, og ble til og med regnet med i budsjetter.


Det forklarer også hvorfor at han bliver solgt nu. Dog en god ide for begge lige at tage det halve år med også.
annonce
0