Snak

Mere indhold efter annoncen
Der var næsten 2 millioner mennesker der prøvede at få billetter da Ronaldo mødte PSG og Messi i deres venskabskamp tilbage i januar måned ifølge ESPN. Så nej, nok ikke din store interesse for dig, men noget helt andet på den anden side af kloden.
Det kan du selfølgelig have ret i… en skør verden vi ikke forstår.

Forhåbentlig kan det bringe noget charme tilbage til europærisk bold, altså at saudi og deres del af kloden måske overtager den del af fodbold, der kun handler om penge.
Det passer fint at Benzema vinker farvel til RM fans på Bernabeu på søndag, tårerne vælter frem, og så velkommen til skattefrie milliarder.
3 milliarder kr er nok et for latterligt højt beløb til at han kan takke nej til det. Nu har han jo også prøvet det meste i Europæisk fodbold hos Real Madrid, (har vundet alle de store titler flere gange) og personligt plan med Ballon d’or. Han er ovenikøbet stoppet på det Franske landshold. Spørgsmålet er: er loyaliteten til Real Madrid og klubbens fans ca 2,5 milliarder værd (3m minus den løn Real betaler ham for 2år)?
Arsenal - The Gunners (S 96) HJK Helsinki Fc København (Byens hold ; Siden 92) Jari Litmanen (10 - Kuningas)(CL Champ 95, topscorer i CL 96 - 9 mål ; Ajax Amsterdam) Legende...
Loyaliteten til Real Madrid?
Spørg Iker Casillas, Sergio Ramos og Ronaldo om den
Ikke det værste der kunne ske, hans skader taget i mente, men det er som om det skifte kommet et år for tidligt.
Tror man oprigtigt på Haaland i 2024, giver det ikke rigtig mening at investere i en anden dyr angriber nu. Og hvis ikke, er det jo oplagt at gå efter en som Osimhen eller Martinez nu. Men hvad fanden gør man så lige i et år hvis scenariet er det første, den er sgu ikke nem.
hvis benzema smutter og real ik henter en ordentlig angriber, ka de vinke farvel til la liga og chl. der har de ik en chance. vini og rodrygo skal nok blive skadet i perioder. modric og kroos er waay overhill.

problemet for real er at der ingen angribere er ledige uden at betale en gigantisk pris. det gør de nok ik, hvis de vil have haaland eller mbappe i 2024
Chancerne for et mesterskab under Ancelotti er generelt ikke særlig gode. Han fortsætter med at bruge Modric & Kroos som første valg.
Man kan kun håbe han også bare smutter til Brasilien nu vi er i gang.
Bruger0989034 !!!

Modric over the Hill !!!! Arghhh den holder satme ikke, han er stadig i top 10-20 stykker af verdens bedste central midtbanespillere … hurtigheden er selvfølgelig røget lidt men han kompenserer med sit uovertruffent overblik boldbehandling samt teknik. Jeg ville til hver en tid bytte feks eriksen med modric. Han er stadig en klassespiller og overhovedet ikke færdig på topplan
Fodbold i Mellemøsten er stort i Asien og Mellemøsten. De har nok seer og fans ingen tvivl om det. Det bliver det nye Kina, dengang de store spiller tog dertil. Ja, de fortjener det, og fodbold er for alle.

Men det er synd at man bruger fodbolden som facade med alt deres politik osv. det er bagsiden af medaljen, og man lod dem komme indenfor da de købte på liv og løs i PSG, City…Newcastle, VM i Qatar. Nogle af disse handler var forbeholdt politiske formål, hvis ikke dem alle.

At de store stjerner smutter den vej burde ikke være en overraskelse for os, penge og politik går hånd i hånd, og tro mig, vi kommer til at se langt flere spillere gå den vej i fremtiden. Det er bare øv, for os som holder af sporten. :(
annonce